Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт бездріжджової булочки з пухкою випічкою та улюбленою начинкою
Рецепти

Рецепт бездріжджової булочки з пухкою випічкою та улюбленою начинкою

Спробуйте приготувати суперм’яку булочку з трьох інгредієнтів

На сторінці Recetas Saludables показали, як приготувати суперм’який йогуртовий хліб, до якого ви легко зможете додати улюблену начинку. Рецепт розрахований на 6 смачних булочок.

Інгредієнти

борошно
190 г
йогурт 0%
150 г
сода харчова

Приготування:

  1. У мисці змішайте всі інгредієнти до однорідного тіста.
  2. Розділіть його на 6 частин, сформуйте кульки, а потім притисніть їх, зробивши приблизно 12-15 см у діаметрі.
  3. Дайте кулькам “відпочити” близько 20 хвилин.
  4. Поставте пательню на середній вогонь, і коли вона розігріється, викладіть тісто.
  5. За кілька хвилин на ньому утворяться бульбашки. Це сигнал, що тісто треба перевернути. Коли ви це зробите, воно почне надуватися.
  6. Після обсмаження з обох боків булочки готові до подавання.

Смачного!

Начинку для них ви обираєте на власний розсуд і смак. Це можуть бути овочі, мʼясо, сир, гриби – все що вам подобається.

Заключні слова

Спробуйте приготувати цікаву булочку лише з трьох інгредієнтів. Рецепт суперм’якого йогуртового хліба, до якого ви легко зможете додати улюблену начинку, розрахований на 6 смачних булочок. Насолоджуйтесь цим простим і смачним десертом!

Читайте також:

“Спробуйте приготувати суперм’яку булочку з трьох інгредієнтів”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.