Готуємо кабачкову піцу на сковороді — смачно, швидко, корисно
Пропонуємо рецепт домашньої піци з кабачків. Вона смачна, низькокалорійна та швидко готується.
Інгредієнти для приготування кабачкової піци
- Кабачки — 300 г
- Яйця — 2 шт.
- Борошно пшеничне — 3 ст.л
- Твердий сир — 100 г
- Помідори — 1 шт (великий)
- Розпушувач — 0,5 ч. л
- Часник, сіль, перець — на смак
- Італійські трави — 1 ч. л
- Соняшникова олія — 2 ст. л
Приготування піци на сковорідці
- Кабачок помийте, розріжте, посоліть, натріть на середній терці. Якщо кабачок старенький, або має багато насіння, зріжте шкірку та очистьте його від серцевини.
- Додайте до натертого овочу яйце, борошно, трохи нарізаної зелені та спеції, пропущений через прес часник, розпушувач.
- Натріть половину сиру на терці, додайте до тіста.
- Якщо тісто дуже рідке, додайте ще борошна або ложку манки.
- Налийте до пательні середнього діаметра олію для смаження, викладіть тісто і розрівняйте лопаткою по сковороді.
- Посмажте овочевий млинець до румʼяності з обох боків на середньому вогні.
- На основу для піци покладіть тонко порізаний томат та тертий сир. Можна додати ковбасу чи ще якийсь продукт, який ви хочете використати як начинку.
- Накрийте піцу кришкою та смажте на маленькому вогні 10 хвилин.
- До готової піци можна додати сезонну зелень.
Висновок автора сайту:
Готувати кабачкову піцу на сковороді – це смачно, швидко та корисно. Цей рецепт є ідеальним варіантом для тих, хто хоче насолодитися смаком піци, не перебиваючи калорійний баланс. Спробуйте його самі і насолоджуйтесь!
Джерело: tsn.ua