Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Чоловік на Вінниччині заробив майже 130 тисяч гривень, ловлячи раків: фото
Повітряна Тривога Вінниця

Чоловік на Вінниччині заробив майже 130 тисяч гривень, ловлячи раків: фото

Порушення правил рибальства на річці Південний Буг у Вінницькому районі

25 серпня 2024 року, державні інспектори рибоохоронного патруля виявили порушення правил рибальства на річці Південний Буг у Вінницькому районі Вінницької області. Зафіксоване порушення було повідомлено у прес-службі Вінницького рибоохоронного патруля.

Порушник, нехтуючи забороною на вилов раків, використовував сітчасте знаряддя лову — ятеро, для їх добування. В результаті, він зловив 39 раків загальною вагою понад 1 кг, завдавши рибному господарству збитків на суму 129 948 грн.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Поліція занесла інформацію про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушнику складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Матеріали справи будуть направлені до суду для винесення рішення щодо притягнення винної особи до відповідальності. Заборонені знаряддя лову, а також водні біоресурси, були вилучені працівниками поліції.

Висновок автора сайту:

Це стаття про порушення правил рибальства, яке сталося на річці Південний Буг у Вінницькому районі Вінницької області. Порушник використовував заборонене знаряддя лову для добування раків, завдавши значних збитків рибному господарству. Поліція вже зайнялася цим випадком і матеріали справи будуть передані до суду. Важливо дотримуватися правил рибальства, щоб зберегти водні ресурси та запобігти збиткам для рибного господарства.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.