Особливості приготування пишних оладок на молоці
Приготування оладок на молоці має свою особливість – тісто повинно добре підійти, щоб оладки вийшли пишними та м’якими.
Для приготування оладок на молоці потрібні звичайні продукти, такі як борошно, молоко, дріжджі та цукор. Можна подавати їх зі сметаною, медом чи джемом.
Інгредієнти
- У тепле молоко додайте одну чайну ложку цукру та дріжджі. Перемішайте віничком. Накрийте рушником і поставте у тепле місце на 10-15 хвилин. Додайте в тісто цукор, що залишився, сіль і борошно. Добре перемішайте. Накрийте миску і поставте на 1-1,5 години на тепле місце, тісто має збільшитися вдвічі.
- Не розмішуючи тісто, викладайте його столовою ложкою, змоченою у воді, на гарячу сковороду з олією. Обсмажуйте з двох боків на середньому вогні до золотистого кольору.
Поради:
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.
Цитата автора:
«Приготування пишних оладок на молоці – смачний спосіб насолодитися ранковим сніданком».
Висновок:
Приготування оладок на молоці – це простий і смачний спосіб насолодитися смачним сніданком. Ці пишні та м’які оладки стануть відмінним доповненням до вашого ранкового столу.
Джерело: tsn.ua