Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт смачних маринованих помідорів з перцем на зиму
Рецепти

Рецепт смачних маринованих помідорів з перцем на зиму

Мариновані солодкі помідори на зиму: рецепт на 3-х літрові банки

Мариновані солодкі помідори – це смачна і корисна закуска, яку можна зберегти на зиму. Цей рецепт дозволяє приготувати достатню кількість помідорів, щоб насолоджуватись ними протягом всього сезону. Завдяки цьому простому рецепту, ви зможете насолоджуватись свіжими смаками літа навіть взимку.

Інгредієнти на п’ять 3-х літрові банки

Для цього рецепту вам знадобиться:

  • 10 кг м’ясистих помідорів з цупкою шкуркою
  • 6 великих штук болгарського перцю
  • 6 головок часнику
  • 2-3 штучки гіркого перцю (без насіння)
  • 1,5 стакани солі
  • 2 стакани цукру
  • 2 стакани оцту

Рецепт приготування помідорів на зиму

  1. Почніть з підготовки овочів. Перемеліть болгарський перець, часник і гіркий перець на м’ясорубці. Рівномірно розподіліть отриману суміш у п’яти 3-х літрових банках.
  2. Додайте помідори до банок, розкладаючи їх рівномірно.
  3. Для приготування маринаду, додайте сіль і цукор до 6 літрів води. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Після цього охолодіть маринад і додайте 2 стакани оцту.
  4. Залийте банки маринадом, закрийте пластиковими кришками і добре збовтайте, щоб розподілити маринад по всіх помідорах і овочах.
  5. Помістіть банки з помідорами в прохолодне місце і насолоджуйтесь свіжими смаками літа протягом всієї зими.

Заключні слова

Мариновані солодкі помідори – це прекрасна закуска на зиму, яка додасть смаку вашим стравам і збагатить ваше меню. Завдяки цьому простому рецепту, ви зможете насолоджуватись свіжими смаками літа протягом всього року. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачними помідорами навіть взимку!

Цитата автора сайту:

“Мариновані солодкі помідори – це прекрасний спосіб зберегти смак літа на зиму і насолоджуватись свіжими овочами протягом всього сезону.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.