Як приготувати пельмені без замішування тіста
Для тих, хто не хоче замішувати тісто та ліпити пельмені, але дуже полюбляє їх їсти, пропонуємо рецепт приготування страви без ліплення від фудблогерки Alinи FooDee: “Пельмені виходять дуже смачними, тонке тісто та багато м’ясної начинки”.
Інгредієнти
– фарш – 500 г
– цибуля – 2 шт. (250 г)
– яйце – 2 шт.
– вода – 3 ст. л.
– сіль, мелений перець – за смаком
– борошно – кілька столових ложок
– лавровий лист – кілька штук
– чорний перець – 8−10 горошин.
Приготування лінивих пельменів
1. Дрібно порізати цибулю.
2. Зробити фарш з пів кілограма м’яса або взяти вже готовий фарш. Додати до нього подрібнену цибулю, посолити, поперчити. Можна додати будь-які улюблені спеції. Добре перемішати руками.
3. Зробити невеликі кульки.
4. Яйця збити з сіллю і перцем, додати воду, можна молоко.
5. Кожну кульку з фаршу спочатку занурити у збиті яйця, а потім обваляти в борошні. Таку процедуру повторити двічі-тричі.
6. Готові кульки відварити, як звичайні пельмені, у воді з лавровим листом і чорним перцем.
“Пельмені виходять дуже смачними, тонке тісто та багато м’ясної начинки” – Alinи FooDee.
Висновок: За допомогою цього рецепту ви зможете приготувати смачні пельмені без замішування тіста. Вони будуть ідеальним варіантом для тих, хто не любить ліпити пельмені, але все ж бажає насолодитися цією стравою.
Джерело: tsn.ua