Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати маринований гострий перець у медовій заливці
Рецепти

Як приготувати маринований гострий перець у медовій заливці

Гострий маринований перець у медовій заправці без стерилізації та варіння

На сторінці домашніх рецептів “Буде смачно разом” показали, як приготувати ароматний гострий перець із солодкою медовою ноткою.

Інгредієнти:
– Гострий перець: 250 – 300 г
– Яблучний оцет 6%: 250 мл
– Мед (бажано рідкий): 4 ст.л

Приготування:
1. Помийте та наріжте шматочками перець.
2. Покладіть кільця перцю до банки та легенько притисніть рукою.
3. Приготуйте заправку: до яблучного оцту додайте мед і ретельно все перемішайте до його повного розчинення. Потім цією сумішшю залийте перець.
4. Закрийте кришкою та залиште у кімнатній температурі на добу.
5. Зберігайте в холодильнику чи в холодному погребі.

Поради:
– Під час нарізання перцю краще працювати в рукавичках і не торкатися руками очей.

Смачного!

“Маринований гострий перець в медовій заливці без варіння і стерілізації. Гіркий перець з медом добре гармонує з м`ясними стравами, салатами, брускетами. Вам знадобиться гіркий перець – 250-300 г, яблучний оцет 6% – 250 мл, мед (бажано рідкий) – 4 ст.л. Приготування: промийте, наріжте порційними шматочками гіркий перець. Працюйте в рукавичках, бо буде біда. Кладемо кільця перцю до повної банки, легенько притрамбовуємо рукою. Далі готуємо заливку: в яблучному оцеті розчиняємо мед, добре вимішуємо і заливаємо наш перець. Закриваємо кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на добу. Після зберігаємо в холодильнику або в холодному погребі. Смачного” – Буде смачно разом.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.