Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт тарту з горіховим борошном і яблучними трояндами, який вас зачарує
Рецепти

Рецепт тарту з горіховим борошном і яблучними трояндами, який вас зачарує

Цей рецепт безглютенового яблучного тарта з трояндами є ідеальним варіантом для приготування десерту вдома. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей вишуканим смаком і оригінальним виглядом випічки, то цей рецепт саме для вас.

Інгредієнти:
– 2½ склянки пеканових горіхів
– 3 столові ложки цукру
– ½ чайної ложки солі
– 4 столові ложки розтопленого масла
– 1 шт. яєчний білок
– 1½ склянки молока
– ½ склянки цукру
– ¼ склянки кукурудзяного крохмалю
– 6 шт. яєчних жовтків
– 1 чайна ложка кориці
– 1 чайна ложка ванільного екстракту
– 2 шт. соку лимонів
– 4 шт. яблук
– ¼ склянки цукру

Інструкції:
1. Розігрійте духовку до 190 градусів. Подрібніть горіхи в кухонному комбайні і додайте до них цукор і сіль. Перекладіть у миску.
2. Додайте олію та яєчний білок у горіхову суміш. Видавіть суміш на дно та по краях форми для тарта діаметром близько 20 см.
3. Випікайте, поки краї не почнуть коричневіти, 15-18 хвилин. Повністю охолодіть.
4. У каструлі змішайте молоко і цукор і доведіть до кипіння на середньому вогні.
5. У мисці збийте кукурудзяний крохмаль і залишений цукор. Додайте яєчні жовтки.
6. Поступово влийте третину гарячої молочної суміші в миску, постійно збиваючи, щоб змішати. Перекладіть вміст миски в каструлю і готуйте на повільному вогні, постійно збиваючи, поки суміш не закипить кілька разів.
7. Зніміть з вогню, додайте корицю та ванільний екстракт і перекладіть на охолоджену основу. Покладіть плівку просто на поверхню крему і поставте в холодильник, поки він не застигне, приблизно на 1 годину.
8. У мисці змішайте лимонний сік з 2 склянками холодної води. Наріжте яблука і покладіть у лимонну воду.
9. У каструлі змішайте 1 склянку лимонної води та цукру, доведіть до кипіння. Додайте скибочки яблук і зніміть з вогню. Дайте суміші постояти, доки яблука не стануть м’якими.
10. Щоб сформувати кожну троянду, заверніть одну скибочку яблука в щільну спіраль, покладіть її зверху на пиріг з кремом і розкладіть інші скибочки яблук навколо злегка вигнутою спіраллю. Повторіть процес по всій поверхні пирога. Ваш тарт готовий.

Заголовок: Безглютеновий яблучний тарт з трояндами: рецепт для вишуканих смаколиків

Цитата автора: “Цей безглютеновий яблучний тарт з трояндами – найкраще, що можна приготувати на десерт у домашніх умовах.”

Висновок автора: Цей безглютеновий яблучний тарт з трояндами – смачний і оригінальний десерт, який можна легко приготувати вдома. Він стане прекрасним варіантом для враження гостей своїм вишуканим смаком і незвичайним виглядом. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смаком цього чудового тарту.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.