Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт італійського закритого бутерброда з песто-хлібом та куркою
Рецепти

Рецепт італійського закритого бутерброда з песто-хлібом та куркою

Смачний італійський бутерброд з цікавою начинкою

На сторінці Kookmutsjes показали, як приготувати смачний італійський бутерброд з цікавою начинкою.

Інгредієнти

– Борошно – 500 г
– Пармезан – 40 г
– Оливкова олія – 40 мл
– Швидкорозчинні дріжджі (сухі) – 10 г
– Мед – 12 г
– Сіль – ⅓ ч. л
– Вода (тепла) – 280 мл
– Песто (свіжий) – 100 г
– Твердий сир – 75 г
– Куряча грудка – 550 г
– Сіль – ⅔ ч. л
– Суха цибуля (мелена приправа) – 1 ч. л
– Сухий часник (мелена приправа) – 1 ч. л
– Сухий болгарський перець (мелена приправа) – 1 ч. л
– Каєнський перець – ½ ч. л
– Сушена петрушка – 1,5 г
– Оливкова олія – 25 мл
– Моцарела
– Твердий сир
– Помідор

Приготування:

1. Додайте борошно, пармезан, оливкову олію, дріжджі, мед, сіль і теплу воду у велику миску.
2. Перемішайте все та вимішуйте тісто 10-12 хвилин.
3. Накрийте його та дайте піднятися в теплому місці, залишивши на годину або поки воно не збільшиться вдвічі.
4. Курку помийте та наріжте скибочками. Покладіть її у велику миску, додайте сіль, приправу цибулі, часнику, болгарського перцю, каєнського перцю, сушену петрушку та оливкову олію. Перемішайте все та залиште у мисці, накривши кришкою та поставивши у холодильник.
5. Розділіть тісто на 6 однакових частин і сформуйте з них кульки.
6. Візьміть одну кульку тіста та розкачайте її, потім складіть навпіл.
7. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Покладіть зверху тіста шар зеленого песто та тертого сиру. Дайте тісту піднятися, залишивши десь на 30 хвилин або поки воно не збільшиться вдвічі.
8. Розігрійте духовку до 200 ℃ і випікайте хліб 10-15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
9. Викладіть курку на деко, застелене пергаментом, і поставте у розігріту до 200℃ духовку та запікайте 15 хвилин.
10. Обережно дістаньте курку з духовки. Нанесіть на неї зелений песто, а зверху покладіть тертий сир, моцарелу та скибочки помідорів.
11. Знову помістіть курку в розігріту духовку до 200℃ і запікайте ще 10 хвилин.
12. Відкрийте хліб з песто та наповніть його соусом, свіжими овочами, смаженим червоним перцем, моцарелою та сумішшю з куркою та песто.

Ви можете обрати іншу начинку для цього хліба за своїм смаком.

Цитата автора сайту: “Приготуйте цей смачний хліб з чудовим поєднанням смаків та текстур, який стане гарним перекусом, якщо ви зголодніли.”

Висновок автора сайту: Спробуйте цей смачний італійський бутерброд з цікавою начинкою, який точно задовольнить ваш апетит.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.