Ароматний італійський сендвіч з цукіні замість звичних овочів
На сторінці AL Dante Channel показали, як приготувати поживний сендвіч з маринованим цукіні замість звичних капусти, помідора чи огірка.
Інгредієнти:
– Довга булочка
– Прошуто (6 скибочок)
– Салямі (5 скибочок)
– Капікола (5 скибочок)
– Сир проволоне (5 скибочок)
– Перець чилі (подрібнений, 1 ч. л)
– Цукіні (1 шт.)
– Часник (2 зубчики)
– Італійська приправа (1/2 ч. л)
– Оливкова олія (1 ст. л)
– Білий оцет (1 ст. л)
– Сіль
– Мед (1 ст. л)
Приготування:
1. Ріжте цукіні на тонкі слайси і покладіть у ємність. Додайте подрібнений часник, італійську приправу, олію, оцет, сіль і мед. Залиште маринуватися.
2. Розігрійте духовку до 175°C.
3. Розріжте булочку подовжньо, але не наскрізь.
4. З одного боку булочки рівномірно покладіть перець чилі.
5. Покладіть скибочки прошуто всередину, безпосередньо на перець чилі. Потім викладіть скибочки салямі та додайте скибочки капіколи.
6. Покладіть скибочки сиру зверху викладеного м’яса.
7. Покладіть бутерброд на деко та випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-15 хвилин або поки сир не розплавиться та сендвіч не прогріється.
8. Після запікання вийміть бутерброд з духовки та зверху покладіть мариновані скибочки цукіні.
Італійський сендвіч з цукіні треба подавати до столу теплим.
Цитата автора сайту: “Ароматний італійський сендвіч з цукіні – смачна та оригінальна альтернатива звичайним овочевим сендвічам”.
Висновок автора сайту: Цей італійський сендвіч з цукіні – смачна та поживна страва, яка відмінно підійде для сніданку, обіду або перекусу. Ви можете експериментувати з інгредієнтами та додавати свої улюблені приправи, щоб створити унікальний смак. Спробуйте цей сендвіч і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком!
Джерело: tsn.ua