Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

“Це кінець для мене”: Зої Салдана більше не зіграє роль Гамори в кіновсесвіті Marvel – Кіно 24
Кіно

“Це кінець для мене”: Зої Салдана більше не зіграє роль Гамори в кіновсесвіті Marvel – Кіно 24

За словами актриси, настав час піти у відставку. Вона наголосила, що не хоче, аби Гамора зникла з Marvel, тому побажала успіху наступному поколінню акторів.

Дивіться також 10 найпопулярніших фільмів Netflix, які найчастіше дивляться в Україні – список

“Я хотіла б, щоб Marvel придумав спосіб знайти наступне покоління акторів, здатних втілити цих персонажів, і дати їм це безсмертя, до якого фанати продовжують повертатися з покоління в покоління”, – сказала вона.

Зої Салдана більше не з’явиться у ролі Гамори

Я не думаю, що це кінець для Вартових. Це кінець для мене, для Гамори,
– продовжила вона.

У фінальний знімальний день “Вартових Галактик 3”, зірка виголосила промову та подякувала усім, хто працював з нею поряд 10 років. “Я її (Гамору – 24 Канал) грала 10 років, Мені пощастило. Я не маю скарг. І я йду далі”, – сказала вона.

“Вартові галактики 3”: дивіться трейлер останнього фільму Marvel для Зої Салдани

повідомила, що більше не з’явиться в Marvel: “На цьому все, глава закінчена. Я зробила все, що мала. До того ж повертатися і грати персонажа знову і знову упродовж десяти років – це унікальний досвід”.

Source: kino.24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.