Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Джей Ло знімається у фільмі Бена Аффлека
Кіно

Джей Ло знімається у фільмі Бена Аффлека

Фото: twitter.com/JLo

Лопес зіграє у новому фільмі

Фільм Нестримний був спродюсований чоловіком Лопес Беном Аффлеком через продюсерську компанію, яку він ділить із Меттом Деймоном.

Дженніфер Лопес зіграє головну роль у майбутньому байопіку про реслінг Нестримний, заснованому на реальній історії. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Фільм розповідає історію борця Ентоні Роблза (актор Джаррель Джером), який народився з однією ногою і виграв національний чемпіонат у 2011 році, змагаючись в Університеті штату Арізона. Лопес грає матір Ентоні – Джуді, а актор Боббі Каннавале – його батька Ріка.

Світова прем’єра фільму відбудеться на Міжнародному кінофестивалі в Торонто у вересні.

У грудні фільм вийде на екрани обраних кінотеатрів.

Раніше повідомлялося, що мама Дженніфер Лопес Гвадалупе Родрігес закликає свою доньку покинути Бена Аффлека.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес готуються до розлучення – ЗМІ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.