Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Ембер Герд уперше вийшла у світ, після того, як виплатила Джонні Деппу мільйон доларів
Кіно

Ембер Герд уперше вийшла у світ, після того, як виплатила Джонні Деппу мільйон доларів

Відповідно до судового рішення, Ембер мала виплатити один мільйон доларів своєму колишньому чоловікові, Джонні Деппу. Проте, Джонні Депп вирішив передати ці гроші на благодійність, як він і обіцяв.

За останнім звітом Daily Mail, Ембер Герд була помічена в Мадриді після того, як вона нарешті здійснила виплату Джонні Деппу. Фотографії показують, що акторка виглядає бадьорою і навіть посміхається на камеру. Після тривалого судового процесу, Ембер переїхала до Мадрида разом зі своєю донькою Уною, яка народилася від сурогатної матері.

Хоча Ембер не розповіла про свої майбутні плани, щодо перебування в Іспанії або повернення до Голлівуду, вона висловила своє задоволення та щастя під час спілкування з журналістами.

Нагадаємо, що після завершення судових процесів Джонні Депп заявив, що передасть один мільйон доларів на благодійність, розподіливши гроші між кількома фондами. Він також повернувся до своєї акторської кар’єри і його новий фільм “Жанна дю Баррі” став відкриттям на Кінофестивалі у Каннах.

Ембер Герд також продовжує працювати в кіно та готується до прем’єри фільму “У вогні” про диявольського хлопчика на кінофестивалі в Італії. Вона відчуває радість від переїзду за кордон та подальшої роботи у кіно.

В цілому, судові процеси та їх наслідки не завадили Джонні Деппу та Ембер Герд продовжувати свої кар’єри і займатися тим, що їм дороге.

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.