Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Хвилювань більше, ніж у Венеції: актори-близнюки влаштували всеукраїнську прем’єру фільму в рідному селищі – ТСН
Кіно

Хвилювань більше, ніж у Венеції: актори-близнюки влаштували всеукраїнську прем’єру фільму в рідному селищі – ТСН

Брати-близнюки влаштували прем’єру фільму в Україні спершу для односельчан.

Прем’єра стрічки “Люксембург, Люксембург” у селищі Близнюки на Харківщині спричинила справжній ажіотаж. На вході біля місцевого будинку культури встелили червоний хідник. Дивитись стрічку прийшло все село, бо ж головні ролі зіграли артисти-близнюки, які родом саме звідси. Уперше фільм презентували у вересні на кінофестивалі у Венеції. Втім актори кажуть, що найбільше хвилювалися перед показом у рідних Близнюках, йдеться в ТСН. 

У селищі, де до війни жили зо три тисячі людей, вперше в Україні презентуватимуть фільм режисера Антоніо Лукіча «Люксембург. Люксембург». Майже усе селище зібралося на прем’єру. “Мені здається, це прикольно, що першими в Україні фільм побачать не жителі столиці або іншого міста, а жителі смт Близнюки, звідки родом наші головні герої”, – каже режисер.

Головні ролі у стрічці зіграли Аміль та Раміль Насірови. Брати – учасники гурту «Курган і Агрегат», утім з початком війни займаються виключно волонтерством. Фільм режисер устиг зняти ще до повномасштабного вторгнення. У вересні відбулась прем’єра на Венеціанському кінофестивалі. Фактично у Близнюках відбулася українська прем’єра. Хвилювань набагато більше, ніж у Венеції – зізнаються актори. “Тут страшніше, ніж у Венеції було показувати фільм. У Венеції так трошки пофігу. Дивляться собі італійці, сидять і тобі якось все одно, що вони будуть думать після цього фільму, а тут ні. Тут хочеться, щоб сподобалось”, – кажуть головні герої.

Росіяни утримують в полоні жінок-військових, хоча це суперечить всім міжнародним нормам: діти ж чекають на матусь

Посівна збільшила наплив пацієнтів із пошматованими кінцівками: в полях детонує вибухівка, яку не бачать металошукачі

Місто-сад, яке перетворили на пустелю-привид: росіяни вдруге спопеляють Мар’їнку

Source: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.