Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Співачка Коко Лі, яка виконала саундтрек до мультфільму “Мулан”, наклала на себе руки
Кіно

Співачка Коко Лі, яка виконала саундтрек до мультфільму “Мулан”, наклала на себе руки

Віталій ПЯНТКОВСЬКИЙ

6 липня 11:00 0

Фото: VCG/VCG via Getty Images

Американська співачка КоКо Лі, яка прославилася завдяки виконанню саундтреку до диснеївського фільму “Мулан” мандаринською (китайською), наклала на себе руки. Про її смерть повідомили у соцмережах сестри зірки. За словами рідних, в останні місяці життя Коко страждала на депресію, а 2 липня була доставлена ​​до лікарні після спроби самогубства і три дні була в комі.

– З великим сумом ми тут, [щоб] повідомити найжахливіші новини: КоКо страждала від депресії протягом кількох років, але її стан різко погіршився за останні кілька місяців. Хоча КоКо зверталася за професійною допомогою і робила все можливе, щоб подолати депресію, на жаль, демон усередині неї взяв гору. 2 липня вона [спробувала] накласти на себе руки вдома і була відправлена ​​до лікарні. Незважаючи на всі зусилля лікарняної команди щодо виведення її з коми та лікування, 5 липня вона остаточно померла, – сказано у повідомленні.

Лі народилася у Гонконгу, але у дитинстві разом із родиною переїхала до США. У 1996-му вона підписала контракт із Sony Music Entertainment. У тому ж році її дебютний альбом став найбільш продаваним в Азії. Пізніше сингл співачки Do You Want My Love потрапив в американські музичні чарти, а у 2001-му пісня A Love Before Time з фільму “Тигр підкрадається, дракон ховається” була номінована на премію “Оскар”. Всесвітню впізнаваність їй принесла озвучка героїні Мулан у мандаринській версії однойменного діснейського мультфільму, а її версія саундтреку була настільки популярною, що артистка перезаписала її у 2021 році на честь виходу художнього фільму “Мулан”.

КоКо понад 12 років була одружена з канадським бізнесменом Брюсом Роковицем. Пара не мала своїх дітей, але Брюс виховував двох дочок від попередніх стосунків.

Новини по темі: Втрати дисней

Source: kp.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.