Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вийшов новий трейлер приквелу Шалений Макс: Дорога гніву
Кіно

Вийшов новий трейлер приквелу Шалений Макс: Дорога гніву

Фото: Скріншот

Кадр з фільму

Режисером фільму є Джордж Міллер. Головні ролі виконають Аня Тейлор-Джой та Кріс Гемсворт.

Кінокомпанія Warner Bros. випустила другий трейлер фільму “Фуріоза: Шалений Макс. Сага” (Furiosa: A Mad Max Saga), який стане приквелом до фільму “Шалений Макс: Дорога гніву”.

Щодо сюжету, то він покаже передісторію Фуріози, головної героїні “Шаленого Макса: Дорога гніву”, яку викрадають з матріархального Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани борються за верховенство, Фуріоза зіткнеться з багатьма випробуваннями, намагаючись знайти шлях додому.

Прем’єра запланована на 24 травня 2024 року.

Раніше повідомлялося, що вийшов офіційний трейлер фільму “Будинок “Слово”: Нескінчений роман” режисера Тараса Томенка.

Netflix показав перший трейлер фільму “Атлас” із Дженніфер Лопес

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.