Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вийшов повноцінний трейлер фільму про Русалоньку
Кіно

Вийшов повноцінний трейлер фільму про Русалоньку

Фото: Disney/Kinomania LLC

Русалонька

Кінострічка є римейком анімаційної стрічки 1989 року, яка була створена за сюжетом однойменної казки Ганса Крістіана Андерсена.

Кіностудія Disney представила повноцінний трейлер до фільму про Русалоньку. Прем’єра фільму відбудеться 25 травня в українських кінотеатрах.

Сюжет кінострічки розповість про юну русалоньку, доньку царя Тритона, яка прагне дізнатися більше про світ над водою. Під час однієї з подорожей на поверхню вона рятує принца Еріка, котрий тоне, і закохується в нього. Щоб жити на суші з коханою людиною, Аріель має надати відьмі Урсулі свій голос в обмін на власні людські ноги.

Відомо, що Холлі Бейлі виконає роль Русалоньки Аріель, Мелісса Маккарті зіграє Урсулу, Джона Хауер-Кінг зіграє принца Еріка, а царя Тритона зіграє Хав’єр Бардем.

Раніше повідомлялося, що кінокомпанія Paramount Pictures представила останній трейлер культового хорору “Крик 6”.

Вийшов трейлер нового мультфільму про Черепашок-ніндзя


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.