Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Модний дім представив чоботи у вигляді телепузиків
Мода

Модний дім представив чоботи у вигляді телепузиків

Фото: Christian Cowan

Чоботи із капсули Teletubbies

Бренд створив цілу лінійку одягу, присвячену культовому дитячому шоу. Ціна предметів гардеробу – від 195 до 2500 доларів.

 

Британський модний бренд Christian Cowan презентував цікаві чоботи. Взуття створене у вигляді героя телепузиків у колаборації з дитячим шоу. Про це пише Hype Вeast.

 

Це – махрові чоботи на високій шпильці зеленого кольору. Вони створені у вигляді героя шоу Діпсі. Вартість взуття 2 500 доларів.

 

У цій колаборації бренд не зупинився на чоботях. Із зображеннями різних персонажів телепузиків також створені футболка, худі, куртка та джинси.

 

Вартість цих предметів одягу коливається в межах 195-595 доларів.

 

“Вирішуючи, якою буде наша наступна співпраця, ми розкидали безліч ікон поп-культури, і тоді нас осінило, давайте зробимо ікони. Ми ставилися до Діпсі, Лаа-Лаа, По та Тінкі-Вінкі як до легенд, якими вони і є. Зняті у стилі Аведона, ці предмети одягу розповідають історію наших чотирьох легендарних персонажів”, – зазначив дизайнер Крістіан Коуен.

 

 

 

 

 

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.