Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Астролог попереджає: заборонені дії під час повнолуння Сніжного Місяця 24 лютого
Гороскоп

Астролог попереджає: заборонені дії під час повнолуння Сніжного Місяця 24 лютого

Перший у цьому році мікромісяць відбудеться 24 лютого. Ця небесна подія, яку назвали “Сніжна”, торкнеться 4 знаків Зодіаку – Близнюків, Дів, Стрільців та Риб. Цей місяць буде особливим, оскільки Місяць буде перебувати далеко від Землі.

Український астролог Катерина Левенкова розповідає, що у цей день варто знайти баланс між працею та відпочинком, фізичним та духовним. Також вона радить позбутися всього непотрібного з шафи та голови, щоб звільнити місце для нових речей.

У повню 24 лютого не рекомендується вступати в шлюб чи подавати на розлучення, приймати важливі рішення у стосунках. Також краще утриматися від початку нових великих проєктів та екстримальних вчинків. Варто обмежити переїдання та споживання алкоголю. Косметологічні процедури та позови до суду також краще відкласти.

Замість цього, в цей день варто звернути увагу на своє здоров’я та режим дня, позбутися поганих звичок, знаходити баланс у всьому та бути тверезими у своїх думках. Також варто приділити час своїм тваринам, робити висновки та спостерігати за поведінкою близьких. Але необхідно бути обережними, оскільки існує ризик травм та аварій.

Рік Зеленого Дракона, який ми зараз переживаємо, може бути непростим для деяких знаків Зодіаку. Іншим же представникам зодіакального кола пощастить. Астрологи рекомендують бути обережними та готуватися до труднощів.

Заголовок: Що не можна робити у повню 24 лютого
Цитата автора сайту: “Для трьох знаків Зодіаку розпочнеться ‘біла смуга’ у повню 24 лютого”
Висновок автора сайту: Рік Зеленого Дракона може бути вдалим для кохання та шлюбу для деяких знаків Зодіаку.

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.