Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Гороскоп на 28 квітня: на когось чекають довгоочікувані зустрічі, а на когось — романтичне побачення
Гороскоп

Гороскоп на 28 квітня: на когось чекають довгоочікувані зустрічі, а на когось — романтичне побачення

Рутинні знайомі справи вдаватимуться особливо добре.

Видання “Телеграф” публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 квітня, в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки представникам зодіакального кола і що радять астрологи, щоб успіх не залишив вас цієї п’ятниці.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Спокійний та розслаблений день піде вам на користь. Час трохи знизити активність і відновити свої сили. Зустрічі з друзями, приємні розмови відвернуть вас від робочих проблем. Увечері можливе романтичне побачення, чи буде можливість відновити перервані стосунки.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Навіть якщо останнім часом вам у всьому щастить, не ризикуйте марно і не робіть необдуманих вчинків. У скрутній ситуації використовуйте свій досвід минулих невдач, і багато завдань вам вдасться швидко вирішити. Увечері, можливо, вас відвідають старі друзі чи родичі, яких ви давно не бачили. Додамо, що Тельці не бояться йти під вінець у юності.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Важливі зустрічі чи переговори завершаться для Близнюків дуже вигідно. Використовуючи свою чарівність та мистецтво переконувати, ви можете заручитися підтримкою впливових людей та укласти вигідні угоди. День також підходить для навчання чи підвищення кваліфікації.

Рак (22 червня — 22 липня)

Робочі контакти та спілкування з колегами будуть конструктивні та корисні. Ваші ділові партнери пропонують вигідні умови, які сприяють вашому просуванню по службі. Однак Ракам доведеться також зіткнутися із заздрісниками та недоброзичливцями. Увечері від рідних надійдуть несподівані звістки. Додамо, що у Раків у 2023 році відбудеться переоцінка цінностей.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Щоб день пройшов плідно, Левам потрібно знайти помічників у роботі. Вибирайте тих, у кому ви впевнені і довіряєте досвіду. Є шанс виправити якусь колишню помилку чи прорахунок. Можна повернутися трохи назад і відверто поговорити з людиною, яка була вам дорогою.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Спілкування та зустрічі 28 квітня принесуть Дівам чимало позитивних емоцій. Також є шанс зав’язати цікаві знайомства чи потрібні зв’язки, які незабаром можна використати. Справи, які ви почнете, можуть здатися важкими, на перший погляд, але варто докласти зусиль і все вийде.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Перша половина дня буде складною, і навіть звичайні дії викликають у вас подразнення. Можливо, доведеться міняти плани або переробляти чужу роботу. Після обіду ситуація покращиться і можна буде трохи розслабитися. Вечір обіцяє романтичне побачення чи веселу дружню зустріч.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Не будуйте ілюзій щодо подій чи навколишніх людей. Дивіться на речі реалістично, тоді вам буде нескладно отримати добрі результати 28 квітня. Можна досягти відчутного прогресу в якійсь складній справі. Буде можливість налагодити старі стосунки.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Усі фінансові питання вимагатимуть уваги та економії. Великі покупки краще відкласти більш пізній час. День підходить для навчання, зустрічей із близькими за духом людьми, завершення розпочатих проєктів. Також є шанс перевести нове знайомство у романтичне річище.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Налаштовуйтесь на спокійну та плідну роботу. Такий стан допоможе вам зберігати присутність духу, коли навколо буде метушня і безладдя. 28 квітня Козероги зможуть ухвалити правильне рішення і тверезо оцінити ситуацію в складній емоційній обстановці. До речі, Козерогам судилося розбагатіти.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Ви націлені на результат і не відступите від обраної мети, хоч би які перешкоди стояли на шляху. Завзятість Водоліїв допоможе їм досягти разючих успіхів. 28 квітня краще працювати поодинці і не витрачати час на розмови чи непотрібні суперечки. Незаплановані покупки будуть вдалими.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Вдалий та плідний день чекає на Риб 28 квітня. Навіть найскладніші і найнеприємніші справи вирішаться швидко і на вашу користь. Ймовірно цікава пропозиція співробітництва, яка принесе добрий дохід. Добре приділити час якомусь творчому заняттю чи хобі: вас відвідає натхнення.

Гороскоп

Травень 2023 року принесе неприємності цим знакам Зодіаку: хто у списку невдах

Названо чотири знаки Зодіаку, які ненавидять працювати в офісі: на це є конкретна причина

Гороскоп на 28 квітня: на когось чекають довгоочікувані зустрічі, а на когось — романтичне побачення
Хто зі знаків Зодіаку має шосте почуття: їхній інтуїції можна позаздрити

Source: telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.