Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Гороскоп Таро на тиждень: у Козорогів виповняться забаганки, а від Левів відвернеться успіх
Гороскоп

Гороскоп Таро на тиждень: у Козорогів виповняться забаганки, а від Левів відвернеться успіх

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Початок лютого 2024 року в багатьох стане сприятливим і принесе хороші новини, проте на деяких навпаки чекають втрати та прикрості.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 29 січня по 4 лютого 2024 року включно.

Овен — Імператор

Наступний тиждень може принести Вам багато можливостей для реалізації у всіх сферах життя. Не бійтеся відстоювати свою точку зору і йти до своєї мети — успіх буде на Вашому боці.

Телець — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас наступний тиждень. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Близнюки — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому її супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Lite Telegraf

Який ви герой популярного фільму за знаком зодіаку – Бетмен, Джокер чи Гаррі Поттер?

Рак — Шістка кубків

Ця карта ще називається Владикою насолод. Вона обіцяє повернення додому, приємні спогади, гармонію у справах серцевих, радість, веселощі, затишок та сімейне щастя.

Лев — перевернена Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, виграш, навіть Ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Діва — Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти “Наполегливість”, і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно щось інше. Порада картки: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Гороскоп з лапками: який ви котик за знаком Зодіаку (відео)

Терези — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що найближчий тиждень у Вас буде сприятливим для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Скорпіон – перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може звалитися наче грім серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Стрілець — перевернутий Туз мечів

Вас скоро можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем із здоров’ям.

Lite Telegraf

Любовний гороскоп Таро на 2024 рік: Терезів чекають кармічні стосунки, а Овнів, — фатальна зустріч

Козоріг — Дев’ятка кубків

Ця карта ще називається “Владика матеріального щастя”, і вона обіцяє, що найближчим часом Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, удача та благополуччя будуть на Вашому боці.

Водолій — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що незабаром Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні найближчим часом, хтось у Вашому оточенні може носити маску.

Риби — Вісімка кубків

Друга назва цієї карти – Владика відмови від успіху. Можливо, скоро Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що незабаром у Ваше життя прийде щось ще краще.

Нагадаємо, раніше “Телеграф” розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в лютому за картами Таро.

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.