Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Готуйтеся до драм та розчарувань: цим знакам Зодіаку дуже не пощастить наприкінці січня
Гороскоп

Готуйтеся до драм та розчарувань: цим знакам Зодіаку дуже не пощастить наприкінці січня

Представники цих знаків можуть бути сумними, як цей котик

Для більшості кінець січня 2024 року буде вельми вдалим, але не для всіх, — представників одразу чотирьох знаків Зодіаку в цей час чекають випробування, поганий настрій та різні негаразди.

Йдеться про такі знаки як Телець, Лев, Скорпіон та Стрілець. Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 22 по 28 січня 2024 року.

Тільцям випала перевернута Двійка кубків

У стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок.

Левам випала перевернута Трійка мечів

Загалом це одна з найдраматичніших карт у колоді, яка у звичайному положенні говорить про майбутні розчарування та смуток. Але на цей раз вона випала перевернутою, що вказує на те, що удар не буде серйозним. Можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас.

Lite Telegraf

Тільки три знаки Зодіаку будуть по-справжньому щасливі у коханні у 2024 році: хто вони

Скорпіонам випав перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта попереджає про підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся найближчим часом не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Стрільцям випала перевернута Десятка жезлів

Вас на тижні можуть чекати розчарування, хвороби чи підстави зі сторони. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Нагадаємо, раніше “Телеграф” розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.