Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рожевий Місяць 6 квітня: що він принесе кожному знаку Зодіаку
Гороскоп

Рожевий Місяць 6 квітня: що він принесе кожному знаку Зодіаку

Астрологи розповіли, як повний місяць змінить життя 12 представників зодіакального кола

У четвер, 6 квітня 2023 року, настає рожевий повний місяць. Ця подія вважається енергетично потужною і впливає на кожен знак Зодіаку. Комусь пасхальний Місяць принесе гроші, іншим пощастить у коханні.

Астрологи озвучили гороскоп для кожного знака Зодіаку на Рожевий Місяць 6 квітня. Докладніше про це пише elitedaily.com.

Овен (20 березня — 19 квітня)

Повня розкриє сферу партнерства та співробітництва. Не бійтеся поєднувати зусилля, а не справлятися з ініціативою самостійно. У підтримці немає нічого поганого.

Телець (19 квітня — 21 травня)

Подумайте про створення комфорту та легкості у перервах між виконанням повсякденних завдань. Поєднуйте приємно з корисним. Наприклад, запросіть своїх друзів допомогти вам з весняним прибиранням будинку, вийде весела клінінг-вечірка.

Близнюки (21 травня — 22 червня)

Астрологи радять сходити на побачення, відвідати вечірку чи зайнятися творчістю. Вам необхідне приємне спілкування та позитивні емоції. Шукайте шляхи натхнення.

Гороскоп

Названо три знаки Зодіаку з найкращими гороскопами у квітні: кому пощастило

Рак (22 червня — 20 липня)

Настав момент перезарядити батарею. Час із близькими в домашній обстановці – чудова ідея. Знайдіть можливість побути поруч із коханими людьми, вам це потрібно.

Лев (20 липня — 21 серпня)

Подумайте про свої перспективи. Можливо, поряд є однодумці, сміливо кооперуйтесь. Також гарний період, щоб поділитись з іншими своїми кейсами.

Діва (21 серпня — 22 вересня)

Вдасться знайти баланс та координацію у матеріальній сфері. Ви завжди готові поділитися своїм заробітком із близькими, але важливо залишати достатньо для себе. Навчіться насолоджуватися плодами своєї праці.

Повний місяць — особливий час в астрології

Терези (22 вересня — 21 жовтня)

Зірки сприяють флірту та спілкуванню. Ваші бажання висуваються на перший план. Шукайте партнерство, але тільки щоб воно не шкодило вашим потребам.

Скорпіон (21 жовтня — 22 листопада)

Ви так довго будували самодисципліну, що надто зациклились на графіках. Розслабтеся, подбайте про себе, ви точно заслужили це. Рутинні справи поставте на паузу.

Стрілець (22 листопада — 20 грудня)

З’являється потреба у спілкуванні та друзях. Зміни можуть статися і в інтимній сфері. Повний місяць допоможе знайти нові зв’язки, будь то проєкт на роботі або вечірка у вас вдома.

Гороскоп

Почуття йдуть: названо знаки Зодіаку, які розлучаться з коханими у квітні

Козеріг (20 грудня — 21 січня)

Рожевий Місяць висвітлює вашу кар’єру та професійний світ. Якщо є проєкт, який нещодавно був завершений, не соромтеся його презентувати всім. На вас чекає визнання.

Водолій (21 січня — 20 лютого)

Зазвичай ви дотримуєтесь нетрадиційних поглядів, але в цей місяць захочеться знайти однодумців. Вдалий день, щоб провести його з тими, хто розділяє вашу філософію. Будьте зацікавлені у пошуку точок дотику.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Повний місяць спонукає вас шукати енергетичний баланс і гармонію. Ви можете дбати не тільки про близьких, а й отримати таку ж увагу в рівній мірі. Це також час перегляду фінансових зобов’язань: у цій сфері теж потрібна справедливість.

Раніше “Телеграф” писав, кому зірки у квітні-2023 віщують розрив із коханими. Розлучення можливе у четвірки знаків Зодіаку.

Source: telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.