Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Ці знаки китайського гороскопа зійдуть з розуму від щастя в рік Дракона 2024
Гороскоп

Ці знаки китайського гороскопа зійдуть з розуму від щастя в рік Дракона 2024

Їм ще ніколи так не щастило

2024-й – рік Зеленого Дерев’яного Дракона, що символізує силу, мудрість та позитивну енергію. Ці риси особливо відчують люди трьох знаків східного гороскопа.

Астрологи розповіли, що людям, які народилися в роки Свині (1971, 1983, 1995, 2007, 2019), Мавпи (1968, 1980, 1992, 2004, 2016) та Пацюка (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020), буде щастити в наступні 12 місяців. Нічні світила обіцяють їм лише найкраще, пише gsminfo.

Свиня

Lite Telegraf

Неймовірні творчі успіхи та натхнення обіцяє Дракон цим знакам Зодіаку

Дракон обіцяє бути особливо прихильним до Свиней, приносячи удачу у всіх сферах і, особливо, у фінансовій галузі. У 2024 році ваша праця та таланти будуть максимально оцінені, гроші буквально прилипатимуть до вас. Приємні зміни чекають на вас також в особистому житті, особливо якщо ви досі самотні.

Мавпа

Мавпи проявляють гарну кмітливість, інтуїцію та хитрість. Вони вміло знаходять вихід із будь-якої ситуації, залишаючись у виграшному становищі. Союз Дракона з Мавпою обіцяє успішний розвиток у всіх сферах. Не бійтеся починати нові справи, робити серйозні покупки та інвестиції — все це дасть позитивні результати.

Пацюк

Lite Telegraf

Невдача ось-ось постукає у двері 4 знакам Зодіаку

Пацюк у рік Дракона буде на першому місці у всьому. На вас чекають численні можливості для відкриття нових горизонтів. Удача супроводжує вас також у любовних справах — сімейні Пацюки будуть насолоджуватися гармонією, а самотні, нарешті, зустрінуть цікавих і близьких за духом людей.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку закохається у 2024 році. Три представники зодіакального кола нарешті налагодять своє особисте життя.

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.