Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Карта бойових дій в Україні станом на 18 червня | Chas.News
Карта Бойових Дій

Карта бойових дій в Україні станом на 18 червня | Chas.News

За минулу добу на фронті відбулося 119 бойових зіткнень. Сили оборони протягом доби уразили 13 районів зосередження особового складу противника.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося 14 атак ворога в районі Вовчанська та одна — поблизу села Липці. У Вовчанську 10 ворожих штурмів відбито. Ситуація залишається напруженою — продовжуються бої у чотирьох локаціях. Сили оборони продовжують заходи щодо посилення оборонних позицій та рубежів.

На Куп’янському напрямку від початку доби кількість бойових зіткнень збільшилась до 14. Наші воїни відбили 9 атак противника поблизу Синьківки. Одна ворожа атака в районі Степової Новоселівки успіху також не мала. Тривають бойові дії біля Піщаного, Берестового та Степової Новоселівки. Ситуація контрольована.

На Лиманському напрямку кількість боєзіткнень досягла 13. Російські окупанти намагалися просунутися в районах Греківки, Макіївки, Тернів, Торського та Серебрянського лісу. Вісім атак відбито українськими захисниками. Ще точаться бої біля Греківки, Тернів та у Серебрянському лісі. Наші воїни на напрямку здійснюють заходи для нарощення стійкості оборони.

На Краматорському напрямку штурмові дії ворога поблизу Кліщіївки успіху не мали. Тривають боєзіткнення у районах Григорівки та Часового Яру.

На Покровському напрямку обстановка залишається найгарячішою.  Ворог не полишає спроб  відшукати слабкі місця в нашій обороні, безперервними штурмовими діями намагається вклинитися в бойові порядки українських підрозділів. Сьогодні здійснив 42 атаки, 32 з яких відбито. Тривають бої в районах Новоолександрівки, Євгенівки, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Сокола. Сили оборони вживають заходів щодо недопущення просування противника. 

Попередні втрати агресора за добу на цьому напрямку склали майже 300 окупантів вбитими та пораненими. Знищено одну бойову броньовану машину, чотири автомобіля та три ворожі гармати.

На Курахівському напрямку на цей час доби  кількість бойових зіткнень збільшилась до 11. Окупанти концентрують зусилля у напрямку Красногорівки, де три їх атаки відбито, а чотири — ще продовжуються. Біля Георгіївки та Парасковіївки активність ворога успіху не досягла. Вживаються заходи щодо недопущення просування окупантів.

На Придніпровському напрямку російський агресор тричі атакував наші підрозділи на лівому березі Дніпра. Успіху не мав.

На інших напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

За два місяці у Криму уражено близько 15 систем ППО — СтратКом ЗСУ (карта)

Стан на фронті в Україні залишається напруженим і повний небезпеки. За минулу добу на фронті відбулося 119 бойових зіткнень, а сили оборони уразили 13 районів зосередження ворожого особового складу. Ці дані свідчать про постійну активність ворога та неприпинну боротьбу з боку українських військових.

Зараз з точністю можна стежити за змінами лінії фронту в Україні за допомогою онлайн-карти Deep State, яка позначає території звільнені за два останні тижні, території, раніше звільнені, окуповані території та території, що потребують уточнення. Це допомагає нам бути в курсі ситуації на фронті та розуміти, як контролюються і розвиваються події.

Харківський напрямок

На Харківському напрямку ситуація залишається напруженою. Ворог провів 14 атак в районі Вовчанська та одну в районі села Липці. Вовчанськ вдалося відбити 10 ворожих штурмів, але бої продовжуються у чотирьох локаціях. Сили оборони продовжують підсилювати оборонні позиції та рубежі. Це свідчить про стратегічну важливість даного району для обох сторін конфлікту.

Куп’янський напрямок

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень зростає. Українським воїнам вдалося відбити 9 атак противника поблизу Синьківки, а також в районі Степової Новоселівки. Бої тривають і в інших точках цього напрямку, але ситуація залишається контрольованою.

Лиманський напрямок

Російські окупанти активно намагаються просунутися на Лиманському напрямку. Вони проводили атаки в районах Греківки, Макіївки, Тернів, Торського та Серебрянського лісу. Але українські сили оборони вдалося відбити 8 атак, і бої продовжуються в кількох точках. Дані успіхи свідчать про високу готовність та дисциплінованість українських воїнів та їх вміння протистояти агресору.

Краматорський напрямок

Штурмові дії ворога на Краматорському напрямку не призвели до успіху. Українським воїнам вдалося відбити атаки поблизу Кліщіївки, а бої тривають в районах Григорівки та Часового Яру. Це свідчить про ефективність оборони та високу мотивацію українських військових.

Покровський напрямок

Ситуація на Покровському напрямку залишається найгарячішою. Ворог продовжує проводити штурмові дії та намагається знайти слабкі місця в українській обороні. За минулу добу він здійснив 42 атаки, але українським силам вдалося відбити 32 з них. Бої тривають в кількох районах, але сили оборони вживають всіх заходів для недопущення просування противника. Це свідчить про те, що українські війська готові та здатні протистояти будь-яким наскокам ворога.

Курахівський напрямок

Окупанти зосереджують свої сили на Курахівському напрямку, переважно в районі Красногорівки. Вони провели три атаки, але всі вони були відбиті українськими військовими. Ситуація залишається напруженою, але сили оборони приймають всі необхідні заходи для недопущення просування ворога.

Придніпровський напрямок

На Придніпровському напрямку російські агресори тричі атакували українські підрозділи на лівому березі Дніпра, але без успіху. Військові зуміли відбити всі атаки. Це свідчить про здатність українських воїнів ефективно протистояти агресору та захищати свої позиції.

Хоча на останніх напрямках ситуація не зазнала суттєвих змін, загалом стан на фронті в Україні залишається напруженим. Українські сили оборони продовжують боротьбу та вживають всіх заходів для забезпечення безпеки та стійкості оборони. Необхідно продовжувати мобілізувати ресурси та підтримувати високий моральний дух наших воїнів у цей непростий час.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.