Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Карта бойових дій в Україні станом на 20 квітня  | Chas.News
Карта Бойових Дій

Карта бойових дій в Україні станом на 20 квітня | Chas.News

Протягом минулої доби відбулося 102 бойових зіткнення. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку окупанти 13 разів атакували позиції наших захисників в районах населених пунктів Твердохлібове, Кремінна Луганської області та Ямполівка, Терни, Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 23 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 31 атаку в районах населених пунктів Новокалинове, Очеретине, Бердичі, Уманське, Новобахмутівка Первомайське, Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка, Побєда, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 23 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 5 разів атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби ворог здійснив 7 безуспішних атак на позиції наших військ.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу та 1 пункту управління противника.

Ворог завдав 29 ракетних та 67 авіаційних ударів, здійснив 67 обстрілів з РСЗВ. Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Палата представників зробила перший крок для схвалення допомоги Україні на $61 млрд

Аналіз воєнних зіткнень в Україні за останню добу

Протягом минулої доби в Україні відбулося 102 бойові зіткнення з противником, як повідомляє Генштаб ЗСУ. Це свідчить про те, що конфлікт на сході країни продовжує набирати обертів та загострюватися. За останні два тижні війська України звільнили частину території, що відображено на онлайн-карті Deep State.

Також слід зауважити, що противник зберігає військову присутність та проводить диверсійну діяльність на Сіверському та Слобожанському напрямках. Це може свідчити про намір здійснення нових наступів або стратегічних операцій з боку противника на цих напрямках.

На Куп’янському напрямку ворог не здійснював наступальних дій, що може означати перерозподіл сил та підготовку до нових дій на цьому напрямку.

Варто звернути увагу також на ситуацію на Лиманському напрямку, де окупанти неодноразово атакували позиції українських захисників в районах Твердохлібове, Кремінна (Луганська область) та Ямполівка, Терни, Торське (Донецька область). Це свідчить про активну збройну діяльність противника на цьому напрямку та можливу спробу розширення контрольованої території.

Наші воїни демонструють високу бойову готовність та ефективну оборону на Бахмутському напрямку, де вдалося відбити 23 атаки в районах Білогорівка (Луганська область); Верхньокам’янське, Спірне, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка (Донецька область). Це свідчить про успішність оборонної стратегії та ефективну координацію воєнних дій з боку українських сил.

Противник продовжує активні дії на Авдіївському напрямку, де нашими захисниками відбито 31 атаку в районах Новокалинове, Очеретине, Бердичі, Уманське, Новобахмутівка, Первомайське, Невельське. Це свідчить про намір противника здійснити прорив та зайняти нову територію поблизу стратегічних населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка, Побєда, Урожайне, де противник намагався прорвати оборону українських військ 23 рази. Це свідчить про активне наступництво противника та необхідність посилення захисту на цьому напрямку.

Окупанти не знімають напруження на Оріхівському напрямку, атакуючи позиції наших захисників в районах Старомайорського (Донецька область) та Вербового (Запорізька область). Це свідчить про те, що противник намагається розширити контрольовану територію.

На Херсонському напрямку ворог продовжує намір вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра, здійснивши 7 атак на позиції наших військ. Це свідчить про наступництво та активну намагання противника досягти стратегічних цілей на цьому напрямку.

Зведення застосування зброї та авіації

Протягом минулої доби авіація Сил оборони України нанесла удари по 6 районах зосередження особового складу та 1 пункту управління противника. Це свідчить про активність та ефективність використання українською армією авіаційних сил для придушення атак та поразки противника.

Противник здійснив 29 ракетних та 67 авіаційних ударів, а також 67 обстрілів з РСЗВ. Це свідчить про високу активність противника та намір завдати значних матеріальних та людських втрат українським військам.

Артилерійський вогонь був проведений на більш ніж 120 населених пунктах. Це свідчить про те, що цивільне населення продовжує потерпати від прямих атак та обстрілів противника. Гуманітарна ситуація на фронтовій лінії набуває особливої серйозності та потребує негайного врегулювання.

Загалом, ситуація на сході України залишається для нас дуже врівноваженою та складною. Необхідно приділити найбільшу увагу підтримці воїнів на фронті та захисту цивільного населення, а також розробці стратегічних заходів для вирішення конфлікту та відновлення миру на Донбасі.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.