Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Окупанти штурмують найбільше на 3 напрямках, за добу понад 100 зіткнень: карта фронту 21 квітня
Карта Бойових Дій

Окупанти штурмують найбільше на 3 напрямках, за добу понад 100 зіткнень: карта фронту 21 квітня

Протягом минулої доби відбулося 115 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 15 ракетних та 63 авіаційних удари, здійснив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Конгрес США ухвалив надання допомоги Україні: хронологія 788 дня війни

Яка ситуація на фронті

Ситуація на полі бою на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Лінія фронту на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Ворог 25 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Що відбувалося на фронті: дивіться відео

Втрати загарбників

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління, 2 районах зосередження особового складу, 1 складу боєприпасів, 1 засобу протиповітряної оборони, 1 району зосередження озброєння та військової техніки противника.

Протягом минулої доби, ситуація на фронті продовжувала погіршуватись, з 115 бойовими зіткненнями, ракетними та авіаційними ударами, а також обстрілами з реактивних систем залпового вогню. Ворог також зберігає військову присутність у прикордонних районах і проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається стабільною без суттєвих змін. Захоплений територіальною агресією ворог продовжує проводити активні дії на Сіверському та Слобожанському напрямках, нарощуючи щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

На Бахмутському напрямку, українські сили оборони змогли відбити 28 атак в районах населених пунктів Луганської та Донецької областей. Ворог намагався зруйнувати оборону та прорватись, проте наші захисники успішно зупинили його.

Також на Авдіївському напрямку, українські сили відбили 32 атаки в районах різних населених пунктів. Ворожа атака була направлена на послаблені позиції наших військ, проте наші захисники відстоялися та зберегли контроль над територією.

На Новопавлівському напрямку ситуація також залишалась напруженою, з 25 спробами противника прорватись через оборону наших військ. Сили оборони зуміли стримати ворога у районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне.

На Оріхівському напрямку було зафіксовано 4 атаки противника, які були відбиті нашими захисниками. Окупанти застосовували авіаційну підтримку, втім не змогли прорвати оборону в районах Старомайорського та Роботиного.

Херсонський напрямок також став місцем активних дій ворога, який намагався вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Противник здійснював безуспішні атаки протягом минулої доби, проте існує загроза подальшого загострення ситуації на цьому напрямку.

Силами української авіації та ракетних військ було завдано поразок 8 районам зосередження особового складу противника, пункту управління, складу боєприпасів, засобу протиповітряної оборони, району зосередження озброєння та військової техніки. Ці удари завдали значних втрат ворожим силам, що може впливати на подальший розвиток подій на фронті.

Загалом, ситуація на фронті залишається напруженою та вимагає посилення заходів з боку української армії для забезпечення безпеки та захисту територіальної цілісності країни.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.