Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Окупанти тиснуть на Новопавлівському напрямку: карта бойових дій 22 квітня
Карта Бойових Дій

Окупанти тиснуть на Новопавлівському напрямку: карта бойових дій 22 квітня

Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Понад 700 окупантів, 17 артсистем, 8 броньованих машин: величезні втрати ворога на 22 квітня

Яка ситуація на фронті

Лінія фронту на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Ситуація на полі бою на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Окупанти 23 рази намагалися прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Втрати ворога

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління БпЛА противника.

Ситуація на фронті

Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень, що свідчить про продовження активних бойових дій на всіх напрямках фронту. Ворог не покидає своїх спроб здійснити наступальні дії та завдати шкоди українським військам і населенню.

Волинський та Поліський напрямки

На цих напрямках оперативна ситуація залишається без суттєвих змін. Ворог продовжує проводити обстріли з реактивних систем залпового вогню, що створює загрозу для наших позицій та населених пунктів.

Сіверський та Слобожанський напрямки

На прикордонних районах цих напрямків ворог підтримує свою військову присутність та проводить диверсійні дії з метою недопущення переміщення українських військ на загрозливі напрямки. Разом з тим, ворог нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону, що ускладнює заплановані операції з прориву оборони.

Куп’янський напрямок

На Куп’янському напрямку ворог не проводив наступальних дій протягом минулої доби. Але необхідно пам’ятати, що це не означає безпеки, оскільки ворог може в будь-який час розпочати активні дії. Силам оборони треба пильно стежити за ситуацією та приготуватися до можливих провокацій з боку ворога.

Лиманський напрямок

На Лиманському напрямку ворог продовжує активність, атакуючи позиції наших захисників. Зокрема, за минулу добу відбулося 17 атак у районах Луганської та Донецької областей. Це свідчить про те, що ворог не збирається зупинятися і намагається збільшити свої успіхи на цьому напрямку.

Бахмутський напрямок

ЗСУ активно опір ворогу на Бахмутському напрямку. За минулу добу вдалося відбити 14 атак на населені пункти Луганської та Донецької областей. Результативна оборона дозволяє українським військам утримувати контроль над важливими територіями.

Авдіївський напрямок

Українські захисники завдали впевнених ударів військам ворога на Авдіївському напрямку. Вдалося відбити 16 атак на населені пункти Донецької області. Це свідчить про те, що нашим військам вдається не тільки утримувати позиції, але й активно протидіяти неприятелю.

Новопавлівський напрямок

Сили оборони продовжують суворо утримувати ворога на Новопавлівському напрямку. Вдалося відбити 23 атаки на райони Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне. Ворог постійно намагається зламати оборону, але наші військові не допускають успіху неприятеля.

Оріхівський напрямок

На Оріхівському напрямку ворог вчинив 4 атаки на позиції наших захисників. За минулу добу вдалося відбити ці напади, що свідчить про успішну оборону нашого фронту на цьому напрямку.

Херсонський напрямок

На Херсонському напрямку ворог продовжує намагатися вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. За минулу добу ворог здійснив 4 безуспішні атаки на позиції наших військ. Утримання наших позицій на цьому напрямку вимагає постійного застереження та бойової готовності.

Втрати ворога

Противник отримав суттєві втрати через дії сил оборони. Авіація ЗСУ завдала 4 ракетних та 45 авіаційних ударів по районах зосередження ворожого особового складу та знищила 2 керовані ракети. Також ракетні війська завдали ураження одному району зосередження ворожого особового складу та одному пункту управління безпілотними літальними апаратами. Ці втрати свідчать про ефективну роботу українських сил та значне послаблення позицій противника.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.