Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

За добу на фронті відбулось 125 бойових зіткнень: карта бойових дій на 6 травня
Карта Бойових Дій

За добу на фронті відбулось 125 бойових зіткнень: карта бойових дій на 6 травня

Ворог не припиняє намагатись наступати та повернути контроль над вже звільненими територіями. Протягом минулої доби відбулося 125 бойових зіткнень.

Дивіться також “Азову” – 10 років: шлях від Чорного корпусу до легендарної бригади

Ситуація на напрямках фронту

Ситуація на Куп’янському напрямку: дивіться карту

Наші воїни успішно відбивають атаки: дивіться карту

На Авдіївському напрямку відбивають атаки: дивіться карту

Ситуація на Оріхівському напрямку: дивіться карту

Наші воїни завдають ворогу втрат

  • Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу, 3 радіолокаційних станціях, 2 засобах протиповітряної оборони, 2 артилерійських засобах та 3 інших важливих об’єктах противника.

Ситуація на сході України залишається напруженою, і ворог не має наміру зупинятись у своїх агресивних діях. Лише за минулу добу відбулося 125 бойових зіткнень, які свідчать про неперервну боротьбу на фронті.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається стабільною, без суттєвих змін. Однак, відбуваються дуже активні дії противника на Сіверському та Слобожанському напрямках, щоб запобігти перекиданню українських військ на загрозливі напрямки. Російські війська також нарощують свою присутність в прикордонних районах, зокрема, розміщують мінно-вибухові загородження вздовж державного кордону. Це свідчить про те, що ворог готується до можливого наступу і робить все можливе, щоб ускладнити переміщення українських військ.

На Куп’янському напрямку наші воїни продемонстрували велику мужність і відбили 14 атак противника. Це жорстокі бої в районах населених пунктів Харківської та Луганської областей. Такі успішні оборонні дії нашої сторони свідчать про високий рівень підготовки та професіоналізм українських військових.

Також варто звернути увагу на ситуацію на Лиманському та Бахмутському напрямках. Ворог провів 6 атак у районах населених пунктів Луганської та Донецької областей. Такі напади вказують на спробу противника прорватись та встановити свій контроль над новими територіями.

На Авдіївському напрямку також не вщухає активність ворога. Українські військові відбили 31 атаку в районах населених пунктів Донецької області. Це свідчить про високі бойові якості та волю до перемоги наших захисників.

Ситуація також залишається напруженою на Новопавлівському напрямку, де ворог неодноразово намагався прорвати оборону наших військ у районах Костянтинівки, Красногорівки та Водяного.

На Херсонському напрямку ворог веде активні дії з метою вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. За останню добу були зафіксовані 3 атаки російських окупантів, які на щастя були безуспішними. Але це свідчить про те, що передові позиції наших військ залишаються під постійним нападом і загрозою.

Наші війська не тільки відбивають атаки противника, але й активно ведуть контрнаступи, завдаючи втрат ворогові. Більше того, авіація та ракетні війська ведуть удари по зосередженням противника, завдаючи значних втрат у живій силі та техніці.

Велике значення має підготовка та професіоналізм наших військових, що дозволяють відбивати атаки та наносити удари противнику. Проте, ворог не припиняє намагатись наступити і повернути позиції.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.