Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

EBU пояснили, чому дискваліфікували представника Нідерландів
Музика

EBU пояснили, чому дискваліфікували представника Нідерландів

Фото: eurovision.tv

Поведінка Йоста була явним порушенням правил конкурсу

Вперше за 68-річну історію Євробачення учасник був дискваліфікований вже у процесі заходу.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2024 пояснили, чому дискваліфікували представника Нідерландів, співака Йоста Кляйна. Про це повідомляє The Guardian.

В EBU заявили, що версія нідерландського мовника не зовсім відповідає дійсності. Раніше повідомлялося, що артист зробив погрозливий жест у бік оператора, коли вона знімала його без згоди, але він її не чіпав. Однак організатори протестують, а свідки стверджують, що насправді між ними сталася сварка, в результаті якої у жінки була пошкоджена камера.

“Поведінка Йоста була явним порушенням правил конкурсу, які спрямовані на забезпечення безпечного робочого середовища для всього персоналу та захисту знімальної команди”, – йдеться в заяві.

Організатори Євробачення також додали, що не мають доступу до судового процесу. Тим не менш, з огляду на інцидент і той факт, що справа буде передана до прокуратури, було прийнято рішення, що Кляйн не повинен брати участь у гранд-фіналі.

У повідомленні також зазначається, що рішення про його виключення було підтримано керівним органом конкурсу і одноголосно підтримано виконавчою радою EBU після ретельного внутрішнього розслідування.

Раніше повідомлялося, що Суспільне прокоментувало штраф для української делегації на Євробаченні.

Евробачення-2024: Нідерланди назвали причину їхньої дискваліфікації

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.