Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Океан Ельзи представив нову версію пісні Я їду додому
Музика

Океан Ельзи представив нову версію пісні Я їду додому

Учасники гурту Океан Ельзи закликають приєднатися до збору коштів на обладнання та транспорт для 146 саперних груп ЗСУ, які займаються розмінуванням української землі.

Український гурт Океан Ельзи представив нову версію своєї пісні “Я їду додому”, яка була випущена у 2003 році. Відеоролик з новою версією пісні був опублікований на YouTube. Група присвятила цю композицію українським саперам, які здійснюють небезпечну роботу з розмінування на території України. Крім того, колектив оголосив про збір коштів на закупівлю обладнання та транспорту для підтримки 146 саперних груп Збройних Сил України.

“За останні роки багато звичних слів для більшості з нас набули нового значення: турнікет, бавовна, пташка, мопед, банка, тривога… І ніби звичайна фраза ‘я їду додому’ перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців. Так і наша пісня, написана понад 15 років тому, давно і добре відома ‘Я їду додому’, зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім – Україну”, – зазначили учасники гурту, представляючи новий кліп.

Ця ініціатива гурту Океан Ельзи стала спробою залучити увагу та підтримку громадськості для покращення умов роботи саперних груп, які знаходяться на передовій боротьби зі звільненням української землі від незаконно розміщених мін і вибухонебезпечних пристроїв.

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.