Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Океан Ельзи випустив першу пісню з нового альбому
Музика

Океан Ельзи випустив першу пісню з нового альбому

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Кліп до композиції Мукачево зробили в стилі анімації

Новий україномовний альбом, присвячений 30-річчю гурту, планують випустити восени цього року.

Український рок-гурт Океан Ельзи презентував першу композицію з майбутнього україномовного альбому – пісню під назвою Мукачево.

За словами лідера гурту Святослава Вакарчука, цей трек є особливим і дорогим для нього, додавши, що хоч вона і звучить як автобіографічна, вона про всіх українців. Він також закликав слухачів замислитися над власною ідентичністю та відчути особистий зв’язок із цією піснею.

“Фокус у тому, що деякі люди знають, ким вони є, деякі – шукають і не можуть знайти цю відповідь, а деякі взагалі не замислюються над цим…Я маю прохання до тих, кого знайде ця пісня: не просто слухайте, а почуйте, відчуйте, і, зрештою, зустріньтесь з тим хлопчиком чи дівчинкою, з тим підлітком, з тим юнаком чи дівчиною всередині себе і запитайте: “ким ти був? ким ти є? тобі й досі “болить”?” – додав лідер ОЕ.

Новий україномовний альбом гурт Океан Ельзи планує випустити цієї осені. Він буде присвячений 30-річчю створення гурту.

Раніше повідомлялося, що гурт Океан Ельзи на чолі з фронтменом Святославом Вакарчуком випустив свою першу англомовну пісню Voices Are Rising.

Океан Ельзи представив нову версію пісні Я їду додому

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.