Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

The Beatles створили композицію за допомогою штучного інтелекту.
Музика

The Beatles створили композицію за допомогою штучного інтелекту.

Гурт був заснований у 1960 році, у складі якого грали Джон Леннон, Пол Маккартні, Джордж Харрісон і Рінго Старр. У 1970 році колектив розпався.

Один із засновників The Beatles, Пол Маккартні, розповів, що штучний інтелект дописав останню пісню гурту The Beatles. Про це повідомляє видання The Guardian.

Музикант розповів, що використав нову технологію, щоб “витягти” голос покійного Джона Леннона зі старого демозапису та завершити пісню, яка була створена десятирічну давнину. Назва композиції залишається секретом, але вона вийде наприкінці цього року.

“Ми щойно її закінчили, і вона побачить світ у цьому році”, – заявив він.

За даними ЗМІ, можливо, мова йде про один з записів на касеті з написом “Для Пола”, яку передала Маккартні вдова Йоко Оно після смерті музиканта. Тому ймовірно, що це буде композиція Леннона з 1978 року під назвою “Now and Then”.

Пісня була записана на магнітофон, коли артист сидів за піаніно у своїй квартирі в Нью-Йорку.

Раніше The Beatles працювали над піснею “Now and Then”, але через якість демозапису вони відмовилися від продовження роботи. Пізніше Маккартні заявляв, що хоче завершити цю пісню.

Раніше повідомлялося, що Пол Маккартні під час свого концерту в США вивісив прапор України на сцену.

У Ліверпулі пам’ятник The Beatles одягли у вишиванки.

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.