Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Віра Брежнєва представила нову композицію
Музика

Віра Брежнєва представила нову композицію

Фото: instagram.com/ververa

Віра Брежнєва

Після початку повномасштабної війни артистка, яка працює в РФ, покинула країну-агресора і почала допомагати біженцям з України.

 

 

 

 

Співачка Віра Брежнєва випустила нову композицію під назвою Такі ми люди і кліп до неї. Вона оприлюднена на YouTube-каналі артистки.

 

За словами артистки, ця пісня дуже важлива для неї, адже вона відображає її внутрішню трансформацію.

 

“Я дуже глибоко зазирнула в себе за минулий рік, сьогодні я відчуваю себе по-іншому і все тепер інше. Пісня і відео Такі ми люди є відображенням цих змін. Але нагадування для всіх, хто через різні обставини міг зневіритися, – суперсила всередині нас самих”, – прокоментувала вона прем’єру треку.

 

Що стосується кліпу, то Віра Брежнєва постала в новому образі. Замість довговолосої блондинки вона перевтілилася в коротковолосу брюнетку. Також вона одягла комбінезон і грубі черевики. Образ вона доповнила підвіскою на шиї.

 

 

 

 

 

 

 

Раніше повідомлялося, що Віру Брежнєву, яка довгий час будувала кар’єру в РФ, вирізали з російського серіалу.

 

 

 

 

 

 

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.