Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

У Харкові пролунав вибух
Повітряна Тривога Харків

У Харкові пролунав вибух

Вибух в районі Харкова прогримів близько 00:16.

Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ інформували про фіксацію дронів-камікадзе ворога у Харківській області, які прямували курсом на північний захід в напрямку Полтавської області.

Зазначимо, що представники влади міста Харкова та області поки не коментували дані щодо вибуху, який було чути в облцентрі.

Російський повітряний удар по Україні

Раніше повідомлялося, що в кількох областях України ввечері 13 червня була оголошена повітряна тривога через запущені російськими загарбниками ударних безпілотників типу “Шахед”.

Додамо, що в пабліках також писали про роботу протиповітряної оборони у різних регіонах.

Крім того, у Повітряних силах повідомили про зліт російських стратегічних бомбардувальників (4 борти) Ту-22М3 та (5 бортів) Ту-95 МС на території країни-агресора, зокрема в районі Тамбова та з Оленегорська.

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.