Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Актуальна інформація про повітряну тривогу у Вінниці та Вінницькій області (оновлення)
Повітряна Тривога Вінниця

Актуальна інформація про повітряну тривогу у Вінниці та Вінницькій області (оновлення)

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через загрозу балістичного озброєння

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. Згідно з повідомленням, існує загроза застосування балістичного озброєння з Криму.

Наразі важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою. Додатково стало відомо про зліт МіГ-31К.

Повітряні Сили повідомляють, що вся Україна перебуває під ракетною небезпекою, оскільки зафіксовано зліт МіГ-31К.

О 13:25 оголошено відбій повітряної небезпеки на Вінниччині.

Висновок

Загроза застосування балістичного озброєння з Криму та зліт МіГ-31К на Вінниччині створюють серйозну небезпеку для України. Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою. Ситуація потребує пильності та обережності з боку населення.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.