Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Інформація про загрозу, оголошену повітряну тривогу на Вінниччині
Повітряна Тривога Вінниця

Інформація про загрозу, оголошену повітряну тривогу на Вінниччині

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це на своєму каналі у месенджері Telegram.

У повідомленні зазначається: “Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога!”.

Наразі, о 09:41, оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині. Однак, важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

Цитата автора сайту: “Загроза ракетної небезпеки на Вінниччині вимагає серйозного ставлення до ситуації та дотримання всіх необхідних заходів безпеки. Будьте обережні та слідкуйте за оновленнями з цього питання”.

Висновок автора сайту: Ракетна небезпека на Вінниччині є серйозною загрозою, тому важливо дотримуватись всіх вказівок та заходів безпеки, щоб забезпечити свою особисту безпеку та безпеку оточуючих.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.