Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Росія запустила ударні БпЛА та ракети в кількох областях України, що призвело до повітряної тривоги
Повітряна Тривога Вінниця

Росія запустила ударні БпЛА та ракети в кількох областях України, що призвело до повітряної тривоги

Російські війська запустили ударні дрони на північні області України
Увечері 11 липня російські війська розпочали атаку за допомогою ударних дронів на північні області України. Згідно з повідомленням Повітряних сил в Telegram, о 18:47 військові отримали попередження про загрозу ударних безпілотників на Сумщині, які направляються на Чернігівщину. О 19:15 було повідомлено про ще одну групу ударних дронів, які рухаються з Сумщини на Полтавщину. Далі, о 19:33, надійшла інформація про рух першої групи дронів на північній межі Сумської та Чернігівської областей, західним курсом. Також стало відомо про другу групу безпілотників на півдні Чернігівщини, в районі Прилук, курсом на захід. Третя група дронів прямує на південь Сумщини з метою досягнення Полтавщини у південно-західному напрямку, а четверта група рухається на північ Полтавщини, курсом на Миргород. О 20:18 було повідомлено про крилату ракету, яка знаходиться в Курській області та направляється на Сумщину західним курсом. Це спричинило повітряну тривогу в Києві. О 20:31 надійшла інформація про крилаті ракети, які знаходяться на Сумщині та направляються на Чернігівщину західним курсом. Також було повідомлено про крилату ракету, яка знаходиться в Чернігівщині та направляється на Київщину через Полтавську область. О 20:35 повітряні сили уточнили інформацію про рух дронів. Декілька груп ударних дронів на півдні Київської області рухаються на Білу Церкву та Переяслав зі сходу. Декілька груп ударних дронів на Чернігівщині рухаються в напрямку Броварів. Також є безпілотники, які знаходяться на сході Черкащини та прямують до Кіровоградської області. О 20:51 було повідомлено про крилату ракету, яка знаходиться на півдні Житомирщини та рухається на захід. Також було зафіксовано кілька груп крилатих ракет на межі Київської, Житомирської та Вінницької областей, які рухаються на захід. О 20:55 було повідомлено про ударний дрон в районі Києва зі сходу. О 20:59 надійшла інформація про крилату ракету, яка знаходиться на сході та прямує до Старокостянтинова. Пізніше було повідомлено про відбій у Києві, але тривога поширилась на західні області. О 21:28 було повідомлено про ворожі ударні дрони на північно-східній частині Вінниччини, які рухаються в напрямку Вінниці, на півдні Київщини також спостерігається рух дронів в напрямку Вінниці, а на межі Кіровоградської та Миколаївської областей дрони рухаються на південно-захід. О 21:48 було повідомлено про ворожий ударний дрон у передмісті Вінниці з східного напрямку. Загалом, ситуація залишається напруженою, а ворожі дрони продовжують атакувати різні області України.
Згідно з автором сайту: “Ця атака російських військ на північні області України є серйозною загрозою для нашої країни. Нам необхідно вжити всіх можливих заходів для захисту територіальної цілісності та безпеки наших громадян”.

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.