Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Ситуація станом на ранок: важливість не ігнорувати сигнал повітряної тривоги у Вінниці
Повітряна Тривога Вінниця

Ситуація станом на ранок: важливість не ігнорувати сигнал повітряної тривоги у Вінниці

Україну знову атакували ворожі безпілотники

Вночі в Україні сталася чергова атака ворожих безпілотників, яка призвела до трагедії на Вінниччині. Житловий будинок був підданий обстрілу, що призвело до загибелі двох людей та поранення трьох інших. Наголошується, що в разі почуття сигналу повітряної тривоги, необхідно негайно шукати укриття, щоб уникнути подібних трагедій. Про це заявила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Стабільна ситуація у комунальній сфері Вінниці

Незважаючи на напружену ситуацію, комунальна сфера у Вінниці залишається стабільною. Усі служби та підприємства продовжують працювати злагоджено та виконувати свої завдання на мережах.

Ремонтні роботи в КП «Вінницяоблводоканал»

Бригади КП «Вінницяоблводоканал» займаються лагодженням водогонів за наступними адресами: вул. Варшавська, 46; вул. Келецька, 94. Після завершення робіт буде відновлено водопостачання.

Тимчасове призупинення подачі гарячої води

КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляє про тимчасове призупинення подачі гарячої води до будинків за наступними адресами: вул. П. Тичини, 21; вул. Магістратська, 98-Б; вул. Політехнічна, 10, 14, 16; вул. Келецька, 104, 106, 108, 110, 112, 114, 116, 118, 120; вул. М. Ващука, 9, 11, 13, 13-А, 15, 19; вул. Стельмаха, 17, 19, 21, 29, 31, 33, 35, 37, 41, 43, 43-А, 45. Причиною є проведення ремонтних робіт.

Тимчасові відключення світла

«Вінницькі міські електромережі» попереджають про можливі тимчасові відключення світла на таких вулицях: С. Зулінського, М. Скорика, Д. Нечая, Тракторна, Я. Гальчевського, А. Свидницького, Богомольця, Комітетська, Ю. Степанюка, Гайдамацька та провулки Гайдамацькі. Це пов’язано з плановими заходами.

Контакти для звернень

У разі потреби, вінничани можуть зателефонувати до «Цілодобової варти» за номерами 15-60, 0-800-60-15-60, (0432) 65-15-60, (0432) 59-50-39, (0432) 60-15-60.

Висновок автора

Ця стаття наголошує на трагедії, що сталася на Вінниччині внаслідок атаки ворожих безпілотників. Також вона розповідає про стабільну ситуацію у комунальній сфері Вінниці та проведення ремонтних робіт у КП «Вінницяоблводоканал» та КП «Вінницяміськтеплоенерго». Крім того, стаття попереджає про можливі тимчасові відключення світла на деяких вулицях міста. Звертається увага громадян до необхідності шукати укриття при почутті сигналу повітряної тривоги. Цитата автора сайту: «Будьте обережні та дотримуйтесь безпекових заходів у разі атаки безпілотників».

Джерело: cvd.vn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.