Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

У Вінниччині збили ворожі дрони під час нічної повітряної тривоги тривалістю 20 хвилин.
Повітряна Тривога Вінниця

У Вінниччині збили ворожі дрони під час нічної повітряної тривоги тривалістю 20 хвилин.

Нічна повітряна тривога: українська ППО збила 11 ворожих дронів на Вінниччині

Українська повітряна оборона успішно збила всі 11 ворожих дронів Shahed, які росіяни випустили по кількох областях України. Один з таких випадків стався на Вінниччині. Повітряна тривога була оголошена о 01.40 і тривала до 02.46, попереджаючи місцевих жителів про загрозу ударних шахедів.

За інформацією Повітряних сил, у ніч на 19 серпня 2024 року російські окупанти завдали удару 11-ма ударними БпЛА типу “Shahed”. Протиповітряний бій мобільними вогневими групами Сил оборони України, зенітними ракетними підрозділами, авіацією та засобами РЕБ Повітряних Сил призвів до збиття всіх ворожих дронів у Миколаївській, Черкаській, Вінницькій, Київській, Дніпропетровській, Харківській, Сумській та Донецькій областях.

Заголовки:
1. Українська ППО збила 11 ворожих дронів на Вінниччині
2. Нічна повітряна тривога: успішна оборона від ударних дронів

Цитата автора сайту: “Українська ППО продемонструвала високу ефективність у збиванні ворожих дронів. Це ще один приклад мужності та професіоналізму наших військових.”

Джерело: vn.20minut.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.