Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

У Вінниці посилено контроль за доступом до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога»
Повітряна Тривога Вінниця

У Вінниці посилено контроль за доступом до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога»

У Вінниці посилюють контроль за доступом до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога»

У Вінницькій громаді створено робочі групи, які проводять аудит міста щодо доступу до тимчасових сховищ під час загрози балістики. У складі групи представлені правоохоронці, надзвичайники, інспектори КП «Муніципальна варта» та представники відділу контролю апарату міської ради та її виконкому.

Заступник начальника відділу цивільного захисту департаменту цивільного захисту міської ради Артем Пасіченко повідомив про результати контрольної перевірки приміщень, яку провели днями.

Під час перевірки було встановлено, що 72% з 111 перевірених місць для тимчасового перебування під час повітряних тривог мають безперешкодний доступ. Однак, виявлено, що деякі підвальні приміщення мають додаткові двері або решітки з механічними замками, які ускладнюють доступ.

Також було виявлено, що деякі підвальні приміщення не мають доводчиків на дверях. З метою забезпечення безпеки мешканців, відповідальність за доступ до укриттів покладається на балансоутримувачів.

Міський голова Сергій Моргунов нагадав про необхідність тримати укриття в належному стані та відчиненими під час сигналу «Повітряна тривога». Він також зазначив, що програма встановлення дверей з автоматичним відкриттям замків була реалізована за рахунок міського бюджету.

Контроль за доступом до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога» проводиться регулярно. У випадку, якщо укриття будуть зачинені після оголошення тривоги, робоча група виїжджатиме на місце для перевірки. Правоохоронці будуть залучені для фіксації правопорушення і подальшого притягнення до відповідальності.

Висновок автора сайту:

Забезпечення доступу до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога» є пріоритетним питанням для безпеки мешканців Вінниці. Контроль за доступом до укриттів проводиться регулярно, а недотримання вимог може мати правові наслідки. Важливо, щоб усі балансоутримувачі виконували свої обов’язки та тримали укриття у належному стані.

Джерело: 33kanal.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.