Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Відбулися звуки вибухів у Вінницькій області
Повітряна Тривога Вінниця

Відбулися звуки вибухів у Вінницькій області

Вінницька область зазнала загрози з боку російських дронів-камікадзе “Шахед”. У зв’язку з цим, 24 Канал закликає мешканців Вінниці залишатися в укриттях, щоб зберегти своє життя.

За даними Повітряних сил, о 00:35 7 вересня у Вінницькій області була оголошена повітряна тривога через рух ворожих безпілотників у напрямку регіону. Військові повідомляли, що безпілотники на Миколаївщині рухалися в напрямку Вінницької області. Крім того, групи безпілотників з Кіровоградської, Миколаївської та Одеської областей також наближалися до Вінниччини.

О 02:33 стало відомо про вибухи у Вінницькій області. Журналісти повідомляли про чутні звуки вибухів. За попередніми даними, це могла бути робота протиповітряної оборони проти ворожих повітряних цілей. Про наслідки вибухів на Вінниччині поки немає інформації.

Також варто зазначити, що вечором 6 вересня Росія запустила кілька груп ударних безпілотників по території України. Вибухи також пролунали в Київській області, де діяла протиповітряна оборона. У столиці зафіксували падіння уламків, які спричинили пожежі на чотирьох різних локаціях, але їх вдалося ліквідувати.

За даними КМВА, дрони до Києва дісталися близько 3-х годин ночі, а повітряна тривога тривала лише 18 хвилин. Протиповітряна оборона успішно знищила всі безпілотники, які загрожували столиці.

Також в Хмельницькій області під час повітряної тривоги були знищені два ворожих безпілотника.

Звертаємо вашу увагу на те, що в нашому телеграм-каналі ви можете оперативно дізнаватися про тривоги та ракетну небезпеку для різних областей України.

Заголовки:
– Яка загроза була для Вінницької області
– Нічна атака дронами

Цитата автора сайту: “Залишайтеся в укриттях та будьте обережними. Ваше життя важливе для нас.”

Висновок автора сайту: Ситуація з атаками дронів-камікадзе в Україні стає все серйознішою. Мешканці Вінницької області та інших регіонів повинні бути готові до можливих небезпек. Залишайтесь в безпечних місцях та слідкуйте за оновленнями.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.