Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вінницька область стала свідком потужного вибуху – Останні новини з Вінниці
Повітряна Тривога Вінниця

Вінницька область стала свідком потужного вибуху – Останні новини з Вінниці

Вибухи в Вінницькій області: масштабна повітряна тривога

Уранці 22 червня, близько четвертої години, відбулися вибухи в Вінницькій області. Цей інцидент спричинив оголошення масштабної повітряної тривоги по всій області. Про це повідомило “Суспільне. Вінниця”.

За інформацією ПС ЗСУ, цієї ночі Україну обстріляли ракетами. Близько третьої години ночі була оголошена повітряна тривога через запуск російськими окупантами крилатих ракет. Крім того, дрони-камікадзе також були помічені в повітряному просторі країни у різних областях.

Над Вінниччиною було помічено групу ракет у небі. О 5:04 було оголошено відбій тривоги. Деталі щодо вибухів поки що уточнюються.

Цитата автора сайту: “Вибухи в Вінницькій області: масштабна повітряна тривога”

Висновок автора сайту: Загроза ракетних атак на Україну продовжує зростати, що призводить до масштабних повітряних тривог у різних областях країни. Необхідно бути пильними та готовими до можливих небезпек.

Джерело: ukr.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.