Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вінницькі ЗМІ повідомляють про вибухи, що сталися у місті
Повітряна Тривога Вінниця

Вінницькі ЗМІ повідомляють про вибухи, що сталися у місті

Вибухи пролунали у Вінниці під час повітряної тривоги

У ніч проти 1 червня у Вінниці сталася серія вибухів під час повітряної тривоги, повідомляє Суспільне з посиланням на власні джерела.

За інформацією кореспондентів Суспільного, вибухи були чутні у місті.

У зв’язку з цим, у Вінниці та області оголошена повітряна тривога через загрозу безпілотних літальних апаратів (БпЛА).

Російські атаки на Україну

Це не перший випадок атак на українську територію. Раніше було повідомлено про потужну атаку Росії на Хмельниччину за допомогою дронів і ракет. Також, російські сили атакували Рівненську область за допомогою “Шахедів”.

Висновок

Ситуація з атаками на Україну стає все серйознішою. Вибухи у Вінниці є ще одним підтвердженням загрози, яку несуть безпілотні літальні апарати. Україна повинна бути насторожі і готова до захисту своєї території.

Цитата автора сайту:

“Атаки на Україну з боку Росії стають все більш небезпечними. Нам необхідно об’єднатися і вжити всіх можливих заходів для захисту нашої країни.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.