Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вночі на Вінниччині зафіксовано влучання в повітряну тривогу
Повітряна Тривога Вінниця

Вночі на Вінниччині зафіксовано влучання в повітряну тривогу

Україна піддана ракетним атакам ворога

У ніч на 22 березня Україна стала мішенню для різних типів ракет та ударних дронів. Повітряна тривога на Вінниччині тривала з 00:22 до 06:56 години.

За даними очільника Вінницької обласної військово-цивільної адміністрації, на Вінниччині були зафіксовані влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Також були зафіксовані влучання та пошкодження об’єктів енергосистеми в різних областях України.

Вранці в.о міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив, що в громаді було відключено світло, тепло та водопостачання.

У громаді цілодобово працюватимуть пункти незламності, де можна зарядити мобільні пристрої, скористатися інтернетом та зігрітися. В пунктах незламності є питна вода та гарячий чай.

Адреси пунктів незламності:

– Ладижинська міська лікарня (вул. Ентузіастів, 24);

– Ліцей № 1 (вул. Незалежності, 2);

– Ладижинська міська рада, сесійна зала (вул. П. Кравчика, 4);

– ДПРЧ № 30 (вул. Процишина, 6 А, базарна площа).

Також без світла з 6 ранку була частина Бершаді, Теплика та Чечельника. Наразі електропостачання вже відновлено, повідомили в Обленерго.

За цю ніч Росія випустила понад 60 “шахедів” і майже 90 ракет різних типів по Україні, повідомив президент Зеленський. Ціліються об’єкти електростанцій, ліній постачання енергії та гребель ГЕС.

Висновок автора:

Ситуація в Україні залишається напруженою, з постійними атаками та пошкодженнями інфраструктури. Необхідно приймати заходи для захисту населення та відновлення пошкоджених об’єктів.

Джерело: https://misto.vn.ua/

Джерело: misto.vn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.