Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Американські млинці, відомі як панкейки, ідеальні для сніданку
Рецепти

Американські млинці, відомі як панкейки, ідеальні для сніданку

Рецепт традиційних американських панкейків

Кулінарний блогер Дмитро Дорошенко пропонує приготувати традиційні американські панкейки, які люблять подавати на сніданок в США й Канаді.

Млинці готували ще давні греки й у кожної народності є свої варіанти цих ласощів. Ми звикли пекти тонкі млинці розміром зі пательню. Данські млинці – еблесківер – більше нагадують пончики. А угорські палачинди фарширують родзинками та волоськими горіхами і поливають розтопленим шоколадом. Я ж пропоную приготувати традиційні американські панкейки, які люблять подавати на сніданок в США й Канаді.

Інгредієнти:

  • 250 мл молока;
  • 170 г борошна;
  • 40 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 3 ст.л. цукру;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 1 ч.л. ванільного цукру;
  • 1/4 ч.л. солі.

Приготування покроково:

1. Розтоплюємо вершкове масло. В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль та розпушувач.

2. В більшу за об’ємом ємність вбиваємо яйце, засипаємо ванільний цукор та цукровий пісок, трохи перемішуємо. Потім додаємо молоко й розтоплене масло. Перемішуємо, доводячи до однорідної консистенції. Сюди ж вводимо сухі інгредієнти та добре перемішуємо.

3. Випікаємо панкейки на сухій пательні без олії. Набираємо тісто столовою ложкою і наливаємо в центр пательні. Щойно на поверхні з’являться перші бульбашки, можна акуратно перевертати на іншу сторону. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться тісто.

4. Подавати готові пишні панкейки можна з медом, сиропами, варенням і свіжими фруктами. Це вже залежить від ваших уподобань і фантазії.

Відеоверсія рецепту:

Смачного!

Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com

Заключні слова автора:

Приготуйте собі смачні американські панкейки на сніданок і насолоджуйтесь їхнім неповторним смаком. Це прекрасний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.