Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Класичний рецепт хрумкого хмелю на горілці
Рецепти

Класичний рецепт хрумкого хмелю на горілці

Як зробити хрусткий хмиз: рецепт і поради

Хрусткий хмиз – це смачна солодка випічка, яку можна приготувати з декількох простих інгредієнтів. Щоб ваш хмиз вийшов ідеальним, ми пропонуємо вам кілька корисних порад.

Рецепт хрусткого хмизу

Для приготування хрусткого хмизу вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Яйця – 2 шт
  • Горілка – 2 столові ложки
  • Олія – для смаження

Щоб приготувати тісто для хмизу, змішайте борошно, яйця та горілку в мисці. Поступово додавайте воду і замішуйте тісто до однорідної консистенції. Розкочуйте тісто дуже тонко на поверхні, посипаній борошном.

Нагрійте олію в глибокій сковороді. Ріжте тонкі смужки з розкоченого тіста і обсмажуйте їх у гарячій олії до золотистого кольору. Викладайте готовий хмиз на кухонний рушник, щоб зняти надмірну олію.

Поради для ідеального хмизу

Щоб ваш хмиз був дійсно хрустким і смачним, ми рекомендуємо вам дотримуватися таких порад:

  • Додайте горілку до тіста – це допоможе зробити його більш хрустким.
  • Розкочуйте тісто дуже тонко – це дозволить отримати хрустку текстуру.
  • Не перегрівайте олію – це допоможе уникнути зайвого жиру в готовому хмизі.

Заключні слова

Хрусткий хмиз – це прекрасна солодка випічка, яку можна приготувати всього з кількох інгредієнтів. Додайте горілку до тіста і розкочуйте його дуже тонко, щоб отримати ідеальний результат. Спробуйте наш рецепт і насолоджуйтесь смаком справжнього хмизу!

Цитата автора сайту: “Хмиз – солодка випічка, яка прекрасно підходить для будь-якої випадковості. Спробуйте його і ви не залишитеся байдужими!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.