Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Класичний рецепт приготування ікри з баклажанів
Рецепти

Класичний рецепт приготування ікри з баклажанів

Рецепт смачної літньої ікри з баклажанів

Це чудова літня вітамінна ікра з баклажанів, яка смакує як гарячою, так і холодною. Подайте її як закуску в салатнику або на скибочці чорного хліба.

Потрібно підготувати овочі, нарізати маленькими кубиками, обсмажити на сковороді та протушкувати. А щоб надати ікрі яскравішого смаку й аромату, під час тушкування додайте до овочів часник і гострий перець.

Інгредієнти

баклажан
2 шт.
перець болгарський
1 шт.
перець гострий чилі
1 шт.
морква
1 шт.
цибуля ріпчаста
1 шт.
помідор
5 шт.
часник
2 зубки
цукор
2 ч. л.
сіль
олія
  1. Баклажани й цибулю очистьте та наріжте кубиками.
  2. З перцю видаліть насіння та перегородки і також наріжте кубиками, а гострий перець – кружальцями.
  3. Моркву очистьте і натріть на велику тертку.
  4. Помідори й часник наріжте кубиками.
  5. До глибокої, з товстим дном сковороди налийте олію. Розігрійте та обсмажте цибулю і моркву до рум’яності, додайте солодкий і гострий перець, потім баклажани. Обсмажте 8-10 хвилин. Викладіть помідори, перемішайте та тушкуйте без кришки до випаровування рідини. Посоліть і додайте цукор. Зменште вогонь до мінімуму та тушкуйте з закритою кришкою ще 15-20 хвилин. За хвилину до кінця приготування додайте до ікри часник. Перемішайте.

Поради:

  • Баклажанну ікру можна подрібнити блендером.

Цитата автора сайту: “Спробуйте цю смачну ікру з баклажанів і насолоджуйтесь її яскравим смаком та ароматом!”

Висновок автора сайту: Спробуйте цей простий рецепт літньої ікри з баклажанів, яка стане чудовою закускою на будь-якому столі. Вона смачна як гарячою, так і холодною, і підійде для будь-якого заходу. Насолоджуйтесь її смаком разом з салатом або на чорному хлібі. Бажаємо вам смачного!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.