Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Найбюджетніший рецепт традиційних млинців на сироватці
Рецепти

Найбюджетніший рецепт традиційних млинців на сироватці

Цей варіант млинців з сироваткою – смачний і бюджетний

Цей варіант млинців найбюджетніший, проте не менш смачний, ніж класичний. Замість молока використовуватимемо сироватку. Завдяки цьому кисломолочному продукту млинці виходять ніжними та еластичними.

Склад інгредієнтів дуже простий: сироватка, яйця, цукор, борошно, сода і крохмаль. Млинці виходять в міру солодкими та підходять для солоних і солодких начинок.

Інгредієнти

борошно
350 г
сироватка
1 л
яйця
3 шт.
цукор
2 ст. л.
крохмаль
50 г
сода харчова
1 ч. л.
сіль
1 ч. л.
олія
80 г
  1. Сироватку розділіть на дві частини, 500 мл доведіть до кипіння на середньому вогні.
  2. У глибокій мисці з’єднайте яйця, цукор і сіль. Збийте вінчиком і додайте решту 500 мл некип’яченої сироватки. Перемішайте. Всипте просіяне борошно, крохмаль і злегка збийте вінчиком.
  3. До миски вилийте 500 мл гарячої сироватки, додайте соду, перемішайте і влийте до тіста. Все ще раз перемішайте і залиште на 10 хвилин, потім додайте олію. Знову перемішайте.
  4. Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.

Поради:

Крохмаль використовуйте будь-який.

Висновок

Цей варіант млинців з сироваткою є простим і доступним. Вони виходять ніжними та еластичними, підходять для різних начинок. Спробуйте приготувати цей смачний страву!

Цитата автора сайту: “Млинці з сироваткою – смачний і бюджетний варіант”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.