Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Оригінальний рецепт надзвичайно смачного сендвіча з томатами від шеф-кухаря
Рецепти

Оригінальний рецепт надзвичайно смачного сендвіча з томатами від шеф-кухаря

Цей бутерброд з неймовірним поєднанням смаків – куснувши шматочок хрусткого хліба з томатом, ви відчуєте справжню насолоду.

Yarin Shachagi, яким він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

Для свіжого песто

  • 2 склянки свіжого листя базиліка
  • 1-2 столові ложки підсмажених кедрових горіхів
  • 1/2 склянки тертого пармезану
  • 2-3 зубки часнику
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки води (за бажанням для більш легкої текстури)

Для конфі з томатів “Чері”

  • 3 зубки часнику (очищені)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1/2 склянки чері
  • 1 гілочка розмарину (за бажанням)
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка чорного меленого перцю

Додаткові інгредієнти

  • 1 багета, злегка підсмаженого;
  • 1 кулька сиру бурата;
  • 3 столові ложки свіжої руколи;
  • 1 чайна ложка олії чилі (за бажанням);
  • 2 чайні ложки бальзамічної глазурі

Інструкції:

1. Приготуйте конфі з чері

  • Розігрійте духовку до 168°C.
  • У спеціальному посуді змішайте зубки часнику, чері, розмарин, оливкову олію, сіль і перець.
  • Випікайте 30-40 хвилин, поки помідори не стануть м’якими.

2. Приготуйте песто

  • У кухонному комбайні змішайте базилік, кедрові горіхи, сир пармезан, часник і сіль.
  • Поступово додайте оливкову олію. Долийте води, якщо потрібно, для більш легкої текстури.

3. Зіберіть сендвіч

  • Намажте песто на нижню половину підсмаженого багета.
  • Покладіть свіжу руколу, потім наріжте та рівномірно розподіліть бурату.
  • Збризніть олією чилі, сверху покладіть конфі з чері та завершіть крапелькою бальзамічної глазурі.
  • Накрийте верхньою половиною багета.

Сендвіч готовий до подачі на стіл, насолоджуйтесь смакотою!

Такий бутерброд точно не залишить нікого байдужим, головне – не робити багато, бо просто неможливо зупинитися.

Цитата автора сайту:

“Цей бутерброд з неймовірним поєднанням смаків – справжня насолода для смакових рецепторів!”

Висновок автора сайту:

Цей бутерброд з бурато, песто, руколою та конфі з чері – справжній шедевр кулінарного мистецтва. Він має неповторний смак і аромат, які не залишать байдужими жодного гурмана. Спробуйте його самі і насолоджуйтесь кожним куслом!”

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.